10 речей, які дратують жінок взимку


Опубликованно 05.02.2018 00:27

10 речей, які дратують жінок взимку

«Втома від зими» — почуття, знайоме всім жителям північних країн. Наша редакція провела в соцмережах опитування і з'ясувала, що ж найбільше дратує в зимові місяці. Нижче список речей, які жінки не можуть терпіти і наші пропозиції для поліпшення якості життя. Колготки під штани

Напевно, це сама дражлива річ. Від такої багатошаровості збільшуються стегна, штани стають малі, а настрій псується. Крім цього, великий ризик забути в брюках попередні колготки і зганьбитися на вулиці. Наша порада: спробуй носити замість колготок термобілизна. Воно комфортно в шкарпетці, тонка і приємна до тіла.

Pinterest.com Сухість шкіри

Лущення на обличчі, руках і ногах інколи зводять з розуму. Всьому виною сухе повітря в приміщеннях, мороз і вітер. Наша порада: зміни своє схему догляду за шкірою. Пий більше води, купи зволожувач повітря та гарні живильні креми для шкіри. Ретельна турбота про себе дасть результати дуже швидко!

Getty Images Багатошаровість

Як би це не було модно, від стилю «капусти» взимку до лютого помітно втомлюєшся. Наша порада: вибирати менше речей, але більш теплих. Один якісний вовняний светр зігріє краще, ніж 2-3 синтетичні речі.

Pinterest.com Пуховики

Навіть якщо він у тебе ультра-модний, він ніколи не зрівняється з легким пальто або курткою. Неможливість надягнути невагому, стильну річ дуже пригнічує. Наша пропозиція: придбати кілька різних пуховиків, курток або пальто і міняти їх, щоб одна річ не встигала приїстися.

Pinterest.com Зіпсована хімікатами взуття

Прибирання вулиць в українських містах далека від ідеалу, а з ожеледицею в наших широтах традиційно борються сіллю. Взуття такого не прощає і дуже прикро бачити на ній білі розводи. Наша порада: обробляй чоботи і черевики водовідштовхувальними засобами та спеціальним воском, щоб волога не потрапляла всередину матеріалу. Якщо ж сліди вже є, жени їх як можна швидше, не давай висохнути на взуття.

Pinterest.com

Топ-5 зимових луків: як виглядати модно взимку 2018 Відсутність можливості красиво одягатися

Звичайно, у легкого сукні або короткої спідниці набагато більше візуальних переваг, ніж у штанів зі светром. Наша порада: додавай у повсякденні образи грайливі деталі, комбінуй демісезонні і зимові речі, використовуй яскравий макіяж.

Pinterest.com Короткий світловий день і брак сонця

Особливості зимової погоди кого завгодно можуть довести до депресії. Наша порада: приймати вітамін D, намагатися більше часу проводити на свіжому повітрі (хоча б у вихідні дні). Якщо туга за літом зовсім не выносима, Єгипет чекає на тебе. Зараз тур на двох можна придбати за вигідною ціною.

Shutterstock Сірість навколо

Сумовитий пейзаж за вікном будинку і офісу, сірий місто і нечищені вулиці. На жаль, це наш реалії. Наша порада: додати фарб в особистий простір. Носи яскраві речі, купуй цитрусові фрукти, створи яскравий домашній декор. Кольоротерапія вдома та на робочому місці допоможе пережити зиму.

Pinterest.com Зміни погоди

То мороз, то сльота нервують, оскільки постійно порушують нашу зону комфорту. Наша порада: не приймати близько до серця і намагатися зосередитися на позитиві. Ми не в силах змінити погоду, але можемо змінити ставлення до неї.

Pinterest.com Постійний холод

Холодно на вулиці, вдома і в офісі. Наша порада: одягатися тепліше і пити теплий трав'яний чай. Крім цього, регулярні фізичні навантаження покращують кровообіг і тобі стане тепліше скрізь і завжди!

Pinterest.com

А що вас дратує взимку? Пишіть в коментарях!

Зимовий настрій від бренду GRASS

Кращі зимові образи зі светрами: свитшоты, джемпери і жакети

В косметичку: 10 б'юті-речей, без яких взимку не обійтися



Категория: Мода и Стиль