Як вести здоровий спосіб життя: поради фітнес-блогера Наталії Орлової


Опубликованно 06.02.2018 00:37

Як вести здоровий спосіб життя: поради фітнес-блогера Наталії Орлової

Здоровий спосіб життя — це головний тренд останнього десятиліття. Як показують дослідження, навіть невеликі кроки в бік ЗСЖ роблять нас більш щасливими і впевненими в собі. З чого ж почати?

Shutterstock

ЗСЖ — це не тільки правильний режим дня і медитативні практики. Нашому здоров'ю необхідні ще два найважливіших фактори: правильне харчування; регулярні фізичні навантаження.

І якщо зі спортом все дуже індивідуально, то по харчуванню можна давати і узагальнені рекомендації. Як перетворити улюблене солодке печиво в корисний суперфуд? Який унікальний продукт змінить твоє життя і подарує здоров'я? Про це ми попросили розповісти фітнес-блогера Наталю Орлову.

Новорічний десерт від переможниці Майстер Шеф 6

Наталія Орлова, відома в Мережі як @orlosha — кваліфікований тренер, зожник зі стажем і автор корисних рецептів здорової кухні.

Більше 20 тисяч передплатників довіряють Наталі і слідують її порад. Спробуй і ти!

Зараз модно вести здоровий спосіб життя. Стежити за своїм тілом і харчуватися правильно.

Тому вівсянка є в раціоні кожного спортсмена. І звичайно ж у кожного існує свій фаворит.

Я перепробувала безліч різних каш, перш ніж знайшла ту, що мені підійшла. Свій вибір я зупинила на пластівцях АХА.

Вони виявилися єдиними, які здалися мені смачними навіть без молока (а це важливо для тих, хто хоче схуднути, адже молоко — далеко не дієтичний продукт). У них дуже добре відчуваються злаки, і навіть на смак можна відчути зернову оболонку — а адже саме в ній містяться ті самі необхідні вітаміни і клітковина.

Для тих, хто не може їсти одне і теж день у день, я напишу один з моїх улюблених рецептів з вівсяних пластівців. Правильне печиво: рецепт від Наталії Орлової

Вівсяні пластівці АХА – 1 стакан: залити 100 мл теплого молока. Залишити для набухання на 10-15 хв. Додати яйце і попередньо промитий ізюм. Додати 1 банан (попередньо збити блендером). Все перемішати. Ложкою викладаємо на деко. Відправляємо в духовку при температурі 180 градусів на 15-20 хвилин.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

Харчуйтеся правильно і вибирайте відповідний продукт.



Категория: Мода и Стиль