Маски для росту волосся: найефективніших топ


Опубликованно 08.02.2018 00:57

Маски для росту волосся: найефективніших топ

Маски для росту волосся допоможуть відростити шикарні довгі волосся в домашніх умовах. Іноді ми не можемо встояти перед спокусою взяти в руки плойку і накрутити або вирівняти свої локони, робимо різні зачіски і зовсім забуваємо про догляд за волоссям. Ось топ масок, які швидко виправлять ситуацію.

Щоб волосся росли швидше, потрібно робити спеціальні маски для їх зростання. Так як і наша екологія переживає зараз не найкращі часи, і стресу в повсякденності вистачає, це позначається на здоров'я наших волосся, тому їм потрібна підживлення.

Ми покажемо вам кілька рецептів масок для росту, щоб твоє волосся виглядали точнісінько як у рекламі шампуню! Ось так, шу-ух, — і вони шикарно розпадаються по плечах і грайливо колишуться на вітрі!

Перед тим, як робити маски для волосся, тобі потрібно запам'ятати кілька правил. А краще роздрукуй ці поради і повісь на саме видне місце: Більшість компонентів, які підсилюють ріст волосся, є сильними речовинами, які при неправильному застосуванні можуть спалити твої волосся. Тому чітко дотримуйся рецептуру масок. Принцип «чим більше, тим краще» тут не спрацює, а зробить тільки гірше. На деякі інгредієнти в тебе може бути алергія, про яку ти навіть не підозрювала, тому залишимо хоробрість і ризик для побачень. Для початку проведи тест на алергію. На тильну сторону зап'ястя нанеси трохи маски. Якщо немає почервоніння – сміливо наноси на волосся! Маски для росту волосся варто робити кілька разів на тиждень протягом місяця, тоді ти побачиш результат.

Спреї для прикореневого об'єму: 10 кращих Маска для росту волосся з маслом і імбиром

Нам знадобиться: 1 столова ложка натертого імбиру; 1 їдальня ложка масла жожоба або кунжутного. Як використовуємо:

Перемішуємо все до однорідного стану і наносимо на шкіру голови. Не забувай трохи масажувати голову. Ходити з такою маскою потрібно приблизно півгодини. Краще всього наносити маску до того, як збираєшся помити волосся, а потім змивати теплою водою.

Імбир відомий своїми властивостями, які стимулюють ріст волосся. Для того, щоб уберегти волосся і шкіру голови від пересихання, ми додаємо масло. Важливо знати, що таку маску не бажано використовувати тим, у кого дуже жирне волосся. Маска з додаванням гірчиці для зростання

Нам знадобиться: Суха гірчиця; Вода. Як використовуємо:

Суху гірчицю і воду перемішуємо до стану рідкої каші, а потім втираємо в шкіру голови. Закутуємо голову рушником і чекаємо 10-15 хвилин. Далі змиваємо теплою водою. Простеж, щоб вода була теплою, а не гарячою.

Якщо у тебе дуже чутлива шкіра голови, або ж ти відчуєш дискомфорт при нанесенні маски, тоді варто додати до суміші кефір або вершки, щоб трохи пом'якшити гірчицю. У такої маски для росту волосся також є застереження: якщо в тебе дуже сухі і слабкі волосся, тобі варто підібрати інший рецепт маски.

З чого починається природна краса жінки? Маска для волосся з олії та яєць

Нам знадобиться: 1 їдальня ложка олії (соняшникова чи оливкова); 1 чайна ложка меду; 1 чайна ложка натуральної хни; 1 жовток; 1 чайна ложка коньяку (не всередину, а в маску). Як використовуємо:

Всі інгредієнти перемішуємо між собою, а потім наносимо на шкіру голови, закутуємо в плівку, а зверху ще й рушником. Щоб все добре прогрілося, і волосся росли довгими і здоровими. Тримати таку маску потрібно 30-60 хвилин. Потім змиваємо теплою водою. Маска з медом, часником і лимоном

Нам знадобиться: 1 чайна ложка лимонного соку; 1 чайна ложка меду; 1 зубчик подрібненого часнику. Як використовуємо:

Перемішуємо всі компоненти маски. До речі, перед нанесенням зволож волосся, тоді ефект буде краще. Нанеси маску на волосся, вкутай плівкою і зверху рушником. Тримати маску на волоссі потрібно близько 30-ти хвилин, а потім змити теплою водою. Маска для росту волосся з кефіром і корицею

Нам знадобиться: Півсклянки кефіру; 1 жовток; 1-2 чайних ложки кориці. Як використовуємо:

Все перемішуємо, наносимо на шкіру голови і закутуємо в рушник. Не забудь, що маску з кориці і кефіру краще наносити на чисті, вологі волосся. Тримаємо маску півгодини і змиваємо теплою водою. Так як ми наносили маску на чисте волосся, то змивати можна без шампуню.

Ідеальна зачіска: як зробити укладку волосся різної довжини Маска на оліях і вітамінах

Нам знадобиться: По 1 столовій ложці олії: касторове і реп'яхову; По 1 чайній ложці вітамінів: А і Е; По 1 чайній ложці вітамінів В1, В12 і В6; 1 жовток. Як використовуємо:

Ретельно перемішуємо всі масла з вітамінами і наносимо на волосся. Залишаємо маску на 30 хвилин, а потім змиваємо водою.

Сподіваємося, що тобі сподобаються ці рецепти масок і ти порекомендуешь їх подругам!

Фото: pinterest.com, pixabay.com

Автор: Анастасія Олексенко



Категория: Мода и Стиль