Едмондс встановлює анти-Ллойдс радіостанції


Опубликованно 08.02.2018 12:41

Едмондс встановлює анти-Ллойдс радіостанції

ПА

Гроші гроші АББА гроші, художньої гімнастики " хіба я став би брехати Вам і з нагоди втрати годувальника долі дитини в плейлист радіостанції, створеної Ноель Едмондс, щоб повернутися в банку lloyds.

Зірка шукає ?60м компенсації від lloyds після падіння жертвою багатомільйонного шахрайства десяти років тому.

Він створив інтернет-радіостанцію під назвою позитивно Ноель.

Між піснями, він грає повідомлення про своїй справі і закликає співробітників Ллойдс називати його гаряча лінія з питань етики.

Всі пісні належать до кампанії на ТБ і радіо господаря, в деякому роді - в тому числі законопроекти Lunchmoney Льюїса, і не здавайтеся, Кейт Буш і Пітер Габріель.

Музика упереміш з Анти-банківських Повідомлень, макет Ллойдс оголошень і Закликів для тих, хто мав подібний досвід, щоб увійти в контакт.

В інтерв'ю на станції, буде угода чи ні зірка каже: "я пішов в дуже темному місці і не вдалося взяти мою власну життя... банк зруйнував моє життя". Він розповів про свою спробу самогубства раніше.

Едмондс також показав на позитивно Ноель, що троє чоловік нещодавно написав йому, щоб сказати, що вони були жертвами подібних махінацій і були "суїцидальні думки".

Він сказав: "я дзвоню кожен з них приблизно три рази в тиждень - просто щоб перевірити, вони в порядку".'Уповноважуючи всі

Макет Ллойдс реклами використовувати одну і ту ж музику як справжнє десь банку - але голос за кадром каже: "Ллойдс Банк не хвилює... ми тут, щоб змусити людей страждати."

Це одна з ряду станцій Едмондс працює під його позитивність світовим брендом радіо, з інших, у тому числі позитивно медитація, позитивно рослин, позитивно Саутенд і позитивно 90-х років.

На сайті радіо, Ноель говорить: "ми хочемо заохочувати більшу повагу, терпимість і співчуття, наділяючи кожна людина, де б вони ні знаходилися в світі, щоб насолодитися більш наповненим і позитивним чином життя."

Ведучий домагається компенсації після афери з участю співробітників в читальному філії банку hbos, який згодом був куплений банківської групи lloyds.

Екс-угода чи ні ведучий проводить банківського гіганта за збитки він стверджує, що він терпів, коли його колишній унікальна Група бізнес впав.

Ллойдс спорів твердження про те, що шахрайство викликав його бізнес до краху. Компанії відмовився коментувати інформацію про своєї радіостанції.



Категория: Финансы