Колорблок манікюр: різнокольорова геометрія на твоїх нігтях


Опубликованно 11.02.2018 00:21

Колорблок манікюр: різнокольорова геометрія на твоїх нігтях

Колорблок вже давно знаходиться в тренди моди, щоразу дивуючи різноманітністю дизайнів на головних показах модних брендів. Але на цьому популярність і універсальність правильного поєднання кольорів не закінчується — манікюр теж перейняв яскраву геометричність колорблока, створюючи нові ідеї для дизайну твоїх нігтів.

Ми розповімо про те, які бувають колорблоки і як їх можна застосувати в манікюрі, надаючи ідеї, фото і поради щодо підбору кольорів і відтінків. Квадрати

Найпоширеніша форма колорблока — квадрати і прямокутники. Це може бути рівнозначний двоколірний шаховий вигляд, а може — багатобарвний і більш мозаїчний дизайн нігтів.

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

З квітами теж немає ніяких обмежень — можна зробити яскравий кубик-рубік в теплу пору року, а можна поєднати темні або пастельні кольори і створити більш нейтральний елегантний манікюр, підходить для роботи.

pinterest.com

pinterest.com Трикутники

Найпростіший дизайн колорблок нігтів з трикутниками — одна коса лінія, створює два косокутних трикутника на нігтьовій пластині, розфарбованих у різні кольори.

pinterest.com

pinterest.com

Однак експериментувати з трикутниками можна довго, пробуючи «зубчастий» дизайн, абстрактний, ромбоподібний, двоколірний і барвистий, яскравий і стриманий і т. д.

pinterest.com

pinterest.com Дуги

Дуги в колорблоках можуть виконувати роль кордонів між квітами, але можуть бути і повноцінним самостійним кольоровим блоком — наприклад, у формі півкола.

pinterest.com

pinterest.com

Одним з прикладів «дужного» колорблока є місячний френч, що складається з двох і більше кольорів. Однак розміщення дуг і півкіл залежить тільки від тебе і твоєї задумки.

pinterest.com Клапті

Клаптевий манікюр являє собою безліч різнокольорових «шматочків», з'єднаних в одне ціле на твоїх нігтях. Це схоже на різноманітну мозаїку або зшите з клаптиків полотно.

pinterest.com

Такий манікюр завжди буде виглядати яскраво і оригінально, представляючи собою елемент мистецтва та дизайну, а не просто звичайного манікюру. До того ж, його багатобарвність дозволить йому ідеально підійти до будь-якого наряду.

pinterest.com

pinterest.com Абстракція

Безумовно, геометрія — це основа колорблока і його найбільш поширена форма, але це не означає, що можна спробувати щось більш абстракционное і менш суворе в лініях. Наприклад, більш розмиті і округлі форми або безформні мазки, прийшли тобі в голову.

pinterest.com

Так твої нігті перетворяться на полотно художника-модерніста або одну з абстрактних робіт контемпорарі арту, вражаючих фарбами і фантазіями.

Дивитися галерею Смуги

У колорблок манікюр прекрасно впишуться смуги. Бажано, більш широкі, щоб можна було розділити ніготь колірними зонами, як і годиться в колорблок манікюрі. Якщо ж квітів більше двох, то різномасті смужки, «набігають» один на одного стануть прекрасним варіантом для дизайну твоїх нігтів.

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com Прозорі блоки

Популярний дизайн манікюру, який прийшов до нас з Японії і Південної Кореї, укладає собою поєднання яскравих блоків з не зафарбованими, прозорими зонами між ними. Так твої нігті не будуть надто зухвало яскравими, а сам манікюр придбає легкість і ефемерність.

Дивитися галерею

Цей дизайн знаходиться в трендах манікюру не перший сезон, але все ще не втратив своєї оригінальності, вишуканості та безліччю комбінацій кольорів і форм.

pinterest.com

Пробуй і експериментуй з дизайном своїх нігтів!



Категория: Мода и Стиль