Показаний Jeep Wrangler нового покоління


Опубликованно 12.02.2018 00:51

Показаний Jeep Wrangler нового покоління

Компанія Jeep опублікувала перші офіційні фотографії позашляховика Wrangler нового покоління. Публічний дебют автомобіля відбудеться в кінці листопада на моторшоу в Лос-Анджелесі.

Судячи по знімках, «Рэнглер» виконаний в стилістиці попередника, зберігши круглі «класичні» фари головного світла, знімні кузовні панелі і відкидне лобове скло. Не виключено, що у автомобіля з'явиться і зсувний жорсткий верх з електроприводом – опція буде доступна для замовлення в кінці наступного року.

Офіційної інформації про технічну начинку позашляховика ще немає – її опублікують ближче до прем'єри моделі в Лос-Анджелесі. За попередніми даними, Jeep Wrangler збереже рамну конструкцію, але при цьому отримає алюмінієві кузовні панелі і нову повнопривідну трансмісію. Вона передбачає автоматичне підключення передньої осі при необхідності, а не за допомогою селектора роздавальної коробки.

Очікується, що в моторну гамму увійде дволітрова «четвірка», шестициліндровий агрегат 3.6 і, згодом, дизельний двигун і навіть гібридна силова установка. Трансмісія для агрегатів – «механіка» і восьмиступінчастий «автомат» ZF.

Нагадаємо, раніше в Україні засвітився ексклюзивний Range Rover.



Категория: Авто