Новорічний френч: ідеї манікюру до Нового року 2018


Опубликованно 14.02.2018 00:58

Новорічний френч: ідеї манікюру до Нового року 2018

Любителі класичного манікюру теж можуть прикрасити свої нігті до Нового року, адже в просторах інтернету є величезна кількість ідей для цього. Одна з них — французький новорічний манікюр, який поєднує класику і святкову тематику. У такому разі твої нігті будуть виглядати нарядно, але не занадто химерно, а більш витримане і стильно.

Журнал «Лазу» підкаже кілька цікавих ідей, які допоможуть зробити звичайний французький манікюр більш різдвяним. Новорічна деталь

Уяви звичайний прозоро-білий французький манікюр, але з милою новорічної деталлю. Нескладно, вірно? Зате наскільки більш святковими стануть твої нігті!

pinterest.com

Вдалим елементом можуть стати невеликі листочки омели, ялинка, сніговик або сніжинки, акуратно прибудовані поверх більш звичного френча.

pinterest.com

pinterest.com Новорічні кольору

Щоб зробити свій френч більш святковим, можна просто замінити кольори, які ви зазвичай використовуєте. Замість класичного білого, строго чорного або пастельних тонів, спробуй яскраві новорічні кольору.

pinterest.com

Червоно-зелене поєднання міцно асоціюється з Новим роком, так само як і білий з червоним, особливо, коли чергуються один за одним. Блискучі золотий і срібний не менш легко зроблять твої нігті яскравими ошатними.

pinterest.com

pinterest.com

Новорічний манікюр на короткі нігті: тематичні ідеї 2018 Блискітки

В продовження золота і срібла можна сказати, що будь-манікюр з блискітками ідеально підійде до святкування Нового року. Якщо в будні такі нігті здаються занадто зухвалими і кричущими, то коли ще, як не в такій свято їх потрібно носити.

Новорічний манікюр на короткі нігті: тематичні ідеї 2018 Новорічна і різдвяна символіка

Сюди можуть відноситься будь-які елементи, які асоціюються у вас із зимовими святами. Головне — зуміти органічно вписати їх в свій французький манікюр.

Наприклад, гірлянди і ліхтарики зможуть прикрасити не тільки ялинку, але й твої нігті.

pinterest.com

pinterest.com

До речі, про ялинки — адже вони головні символи свята на рівні з Дідом Морозом, так що стануть відмінним варіантом для твого новорічного манікюру.

pinterest.com

Морози, лід і сніг — все це міцно пов'язано із зимою і головними святами холодного сезону.

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

І взагалі все, що тільки прийде в голову, адже обмежує тебе лише власна фантазія!



Категория: Мода и Стиль