Чому взимку електризуються волосся


Опубликованно 15.02.2018 01:01

Чому взимку електризуються волосся

Постійно стирчать волосся в холодні місяці можна вважати нормою, а можна скорегувати свій відхід таким чином, щоб уникнути електризації і завжди ходити з красивою укладанням.

Фото: Fotolia Чому волосся дибки?

Їм не вистачає живлення. Занадто гаряча вода, сухе повітря, перепади температури иссушают волосся і порушують їх природну захисну оболонку. З-за цього, лусочки волосся щільно не прилягають один до одного, виникає тертя і електричний заряд. Нагадує досвід з вовняним шарфом і ебонітовою паличкою в школі. Крім естетичних проблем, відсутності обсягу і стирчать кінчиків волосся стає більш ламким і тьмяним. Для їх реабілітації тобі потрібна стрижка і серія відновлювальних процедур. Втім, ти можеш зайнятися відновленням волосся прямо зараз.

pinterest.com План порятунку

Для того, щоб повернути волоссю здоров'я і красу, тобі належить: вивчити свої засоби по догляду і позбутися від занадто агресивного шампуню; додати поживний кондиціонер і використовувати його кожен раз під час миття голови; використовувати живильні маски для волосся (до або після миття голови); перед сушінням волосся наносити незмивний догляд з термозахистом.

Підбирай шампунь для шкіри голови, а решті догляд за типом волосся. Кондиціонери і маски наноси від середини довжини волосся, щоб не обтяжувати коріння. Незмивний догляд також намагайся не розподіляти на шкіру голови. Ще одна порада: постарайся не мити волосся щодня. Навіть міцні від природи, вони не витримують такої активності.

Fotolia

Як поліпшити стан волосся: поради експертів Перевірені засоби

Відновлюючий шампунь для сухого волосся з екстрактом вівса від Weleda

М'який засіб, основна дія якого спрямована на відновлення природної структури волосся. Шампунь не містить силіконів, мінеральних масел, миючих речовин на основі сульфатів, синтетичних ароматизаторів і консервантів. Його ніжна піна добре видаляє забруднення і дарує комфорт шкіри голови.

Шампунь відновлюючий курс для сухого волосся з екстрактом вівса Weleda, фото: weleda.ua

Бальзам для волосся Життєва сила і блиск Yves Rocher

Масло календули у складі цього засобу робить волосся м'якими, слухняними і полегшує розчісування. У складі 99% компонентів рослинного походження, немає силіконів і парабенів. Наноси його після миття волосся на 5 хвилин, потім змий прохолодною водою.

Бальзам для Волосся Життєва Сила і Блиск Yves Rocher, Фото: Yves Rocher

Маска-масло «Потрійне відновлення» Fructis

Після шампуню і бальзаму, на віджаті рушником волосся нанести цю маску і залиште на 5 хвилин. Виробник заявляє кілька варіантів її використання, у тому числі незмивний, тому исходи з потреби волосся в даний момент. Маска з маслами ши, макадамії, жожоба і мигдалю живить волосся, розгладжує їх, повертає блиск і силу.

Маска-масло «Потрійне відновлення» Garnier, Фото: Garnier

Масло для волосся Nashi Argan

Ароматне і насичене масла аргана захищає волосся, повертаємо їм блиск і красу. Наноси кілька крапель на підсушені волосся і насолоджуйся ефектом.

Фото: Nashi Argan Ukraine

Сподобалася стаття? Поділися в соцмережах!

Rose gold: фарбування волосся в колір рожевого золота

Більше кучерів і максі довжина: модні зачіски весна-літо 2018

Модний манікюр зима 2018: фото та ідеї



Категория: Мода и Стиль