Новий Mercedes-Benz G-Class: фотографії інтер'єру


Опубликованно 15.02.2018 01:13

Новий Mercedes-Benz G-Class: фотографії інтер'єру

Видання AutoWeek опублікувало перші фотографії інтер'єру позашляховика Mercedes-Benz G-Class нового покоління. Судячи з усього, це макет салону машини, показаний на її презентації ЗМІ. Публічний дебют моделі відбудеться на січневому моторшоу в Детройті.

Судячи по знімках, у позашляховика повністю зміниться архітектура передньої панелі і центральної консолі, з'явиться нова панель приладів і 12,3-дюймовий екран мультимедійної системи, як на останніх моделях німецької марки. Також G-Class отримає кермо з сенсорними елементами (такий же, як, наприклад, на флагманському S-Класі) та інші повітроводи.

Позашляховик залишиться рамним, але при цьому, як уточнює Autocar, отримає в конструкції більше алюмінієвих елементів. Завдяки цьому маса G-Class зменшиться приблизно на 160 кілограмів (до 2,4 тонни), а жорсткість кузова на кручення збільшиться на 30 відсотків.

Автомобіль стане просторіше і технологічніше, глибина подоланого броду збільшиться на 100 міліметрів, а замість гідропідсилювача з'явиться електромеханічний підсилювач рульового управління. Крім того, у моделі зміниться передня підвіска і адаптивне шасі, буде змінена геометрія задньої підвіски, а також з'явиться нова лінійка двигунів. Так, G-Class отримає 2,9-літрову дизельну «шістку» і чотирилітрову бензинову «турбовосьмерку», підготовлену AMG. Трансмісія – девятиступенчатый «автомат».



Категория: Авто