Дієта «48 годин» – елементарно мінус 3 кг


Опубликованно 16.02.2018 00:39

Дієта «48 годин» – елементарно мінус 3 кг

Вірити в миттєве схуднення хочеться завжди. І навіть якщо ти прекрасно розумієш, що це суперечить усім законам природи, все одно в глибині душі жевріє надія «а раптом спрацює?»

Shutterstock/Fotodom.ua

Дієта Маггі: всі правила і докладне меню на 4 тижні

І таки так! Ця надія жевріє неспроста. Звичайно, реально схуднути за 2 дні, тобто зменшити свій жировий запас, неможливо. Але можна зменшитися в об'ємі на кілька сантиметрів і влізти в улюблене плаття, наприклад. А потім, хто знає?! Може бути, ця приємна несподіванка стане тим самим чарівним стусаном, який розбудить силу волі і тоді вже точно почнеться схуднення всерйоз?

Отже, що таке «Дієта 48 годин»? Це мінус 3 кг! Дієтичний алгоритм

По-перше, більше зелених овочів і води.

Shutterstock/Fotodom.ua

По-друге, очищаючий сироп, який виведе з організму токсини і прискорить метаболізм. Його треба пити перед сном. Налий у склянку блендера 200 мл води і 2 ст. л. лимонного соку. Додай 1 ч. л. меду, 1 ч. л. каєнського перцю 1 ч. л. меленого імбиру, гарненько все перемішати. Ось і все, що очищає напій готовий.

Shutterstock/Fotodom.ua

По-третє, ще один напій для схуднення, який треба приймати за 5 хвилин до сніданку. Збиваємо в блендері 3 ст. л. лимонного соку, 1 помідор, 2 зубчики часнику, 1 стакан води і 6 кубиків льоду.

Протягом 48 годин намагайся пити тільки зелений чай без цукру.

Що їсть англійська королева, а від яких продуктів вона відмовилася?

До речі кажучи, дводобовий дієту придумали в Голлівуді – і це не дивно, адже смачно поїсти люблять навіть зірки, так і з силою волі у них все як у людей, а то й гірше. А в кадр-то вміститися треба. Ось і з'явилася на світ майже 20 років тому рідка 48 годинна дієта: це тільки і всього лише сік «Miracle Juice». Він був розроблений з метою дати тілу «відпочинок», вимити шкідливі токсини і жири та надати травної системи настільки необхідний перерву. Сік являє собою особливу суміш фруктів, вітамінів і мінералів, антиоксидантів і ефірних масел. Звичайно, його рецепт – таємниця за сімома печатками.

12 соусів замість майонезу 1

Як схуднути ласунці?



Категория: Мода и Стиль