Живі фото Meizu 15 Plus: ювілейний флагман з «високим» екраном


Опубликованно 20.02.2018 01:28

Живі фото Meizu 15 Plus: ювілейний флагман з «високим» екраном

Поки Meizu готується до анонсу молодіжного смартфона Meizu E3, інсайдери злили в мережу шпигунський знімок флагмана Meizu 15 Plus.

Поки Meizu готується до анонсу молодіжного смартфона Meizu E3, інсайдери злили в мережу шпигунський знімок флагмана Meizu 15 Plus. Що тут у нас?

Передбачуваний Meizu 15 Plus отримав витягнутий дисплей з вузькими рамками, незрозуміло тільки, як йде справа з кнопкою внизу. Вона може бути або екранної, як у бюджетника Meizu M6s, або Meizu вирішила поностальгувати і встановила апаратну клавішу в стилі перших флагманів MX-серії. На правому торці корпусу видно невелике заглиблення — явний натяк на бічній сканер відбитків пальців.

Не виключено, що перед нами черговий плід фантазії фанатів. Ми вже писали про трьох інших варіантах дизайну, а в результаті може виявитися, що Meizu 15 Plus виглядає зовсім інакше. Якщо говорити про характеристики пристрою, чутки повідомляють про флагманському чіпсеті Snapdragon 845 або корейською Samsung Exynos 8895. Терміни і ціни

За попередніми даними, Meizu 15 Plus і стандартний Meizu 15 представлять у березні. Молодша модель буде коштувати близько $475, а «плюс» обійдеться вже в $550. Новинки названі на честь 15-річного ювілею компанії.

Джерело: Weibo



Категория: Hi-Tech