Партизан для Путіна: німці зробили позашляховик для РФ


Опубликованно 22.02.2018 00:14

Партизан для Путіна: німці зробили позашляховик для РФ

Компанія Partisan Motors підготувала електричний позашляховик під назвою Kremlin, який пропонується використовувати в якості машини супроводу кортежів перших осіб держав, зокрема, Російської Федерації.

Автомобіль розроблений німецьким конструктором російського походження Юрієм Постниковим.

Позашляховик має кузов з високоміцних сталевих профілів замкнутого прямокутного перерізу, пневматичну підвіску, чотири електромотора (по одному на кожне колесо) силову установку з газотурбінним генератором, що використовується для підзарядки батарей в дорозі, а також подвійне днище, всередині якого знаходиться блок акумуляторів.

Як заявляє розробник, броньований по вищому класу Partisan Kremlin буде володіти розгінної динамікою суперкара. При цьому точні технічні і динамічні характеристики машини не уточнюються.

Новий лімузин Путіна: з'явилися перші фото інтер'єру

Конструкція машини дозволяє встановити противоминный екран в нижній частині автомобіля і броньовані кузовні панелі.

Перший позашляховик Partisan показали в жовтні минулого року. Це був 4,72-метровий автомобіль під назвою One і 150-сильним турбодизелем Fiat об'ємом 2,8 літра, що працює в парі з електромотором. Версія Kremlin являє собою длиннобазную п'ятидверну модифікацію цієї машини. Розробники заявляли, що готові дати 100-річну гарантію на свій автомобіль.



Категория: Авто