У Мережу потрапили фото повноекранного смартфона LeEco Le X


Опубликованно 23.02.2018 01:45

У Мережу потрапили фото повноекранного смартфона LeEco Le X

У китайської компанії LeEco великі фінансові проблеми, а деякі вважають, що виробник смартфонів більше не повернеться на ринок. І все ж у Мережі з'явилися рендери неанонсированной моделі LeEco Le X. Зовнішній вигляд апарату відповідає останнім тенденціям на ринку і виглядає цілком сучасно.

У китайської компанії LeEco великі фінансові проблеми, а деякі вважають, що виробник смартфонів більше не повернеться на ринок. І все ж у Мережі з'явилися рендери неанонсированной моделі LeEco Le X. Зовнішній вигляд апарату відповідає останнім тенденціям на ринку і виглядає цілком сучасно. Що показали

LeEco Le X отримав повноекранний форм-фактор, дисплей із співвідношенням 18:9 і подвійну селфи-камеру. Спереду смартфон схожий на Galaxy S8 або Note 8: у нього такі ж закруглені кути, а сам екран загинається по краях. На задній панелі видніється здвоєна вертикальна камера, спалах і датчик біля неї. Знизу розташований стилізований логотип LeEco.

 

 

 

    Що відомо

Про характеристики, ціну і дату виходу смартфона LeEco Le X поки нічого невідомо. Сподіваємося, що це не рендер, створений під враженням ностальгії за минулим моделям компанії, а зображення майбутньої моделі, яка дійсно вийде на ринок.

Джерело: Weibo



Категория: Hi-Tech