Перші фото 5-дюймового смартфона Sony: ще не безрамковий


Опубликованно 25.02.2018 01:45

Перші фото 5-дюймового смартфона Sony: ще не безрамковий

Перші фото 5-дюймового смартфона Sony: ще не безрамковий

Sony привезе на виставку MWC 2018 нові флагманські смартфони, і схоже, що одна з майбутніх моделей засвітилася на сайті американського регулятора FCC. Що за звір?

Поки не анонсований пристрій оснащується 5-дюймовим екраном і має розміри 135x65 мм. Sony використовує панель зі звичним співвідношенням сторін 16:9, але за рахунок більш тонких рамок (з боків менше 1.5 мм) смартфон виявився компактніше більшості 5-дюймових моделей і навіть 4.7-дюймового iPhone 8. На фотографії тестового стенду FCC смартфон нагадує «повноекранні» апарати:

Червоними лініями позначено межі дисплея

Більше інформації про новинку немає. Нещодавно в мережу також просочилися характеристики майбутнього флагмана Sony Xperia XZ Pro з подвійною камерою і 4K-дисплеєм. Судячи з ескізів, змінювати дизайн своїх смартфонів компанія не збирається. Чекаємо подробиць на прес-конференції Sony 26 лютого.

Джерела: Xperia Blog, sumahoinfo Для тих, хто хоче знати більше: Sony залишається в грі, щоб не прогледіти майбутнє смартфонів LG Display буде поставляти OLED-дисплеї для Sony — можливо, для складних смартфонів Sony представила на CES 2018 селфи-смартфони Xperia XA2 і XA2 Ultra і бюджетний Xperia L2



Категория: Hi-Tech