Автоновинки 2018 року: коли в Україні вийдуть очікувані моделі


Опубликованно 02.03.2018 01:55

Автоновинки 2018 року: коли в Україні вийдуть очікувані моделі

У 2017 році український авторинок показав значне зростання, і дилери зацікавлені в тому, щоб розвивати цю динаміку, а тому обіцяють автолюбителям ряд нових моделей. Будуть і нові електромобілі, на які “обнулили“ податки.

Добірку найбільш очікуваних авто склав AUTO-Consulting.

У січні на ринок вийде Toyota Camry, побудована на новій платформі. Одна з найпопулярніших моделей марки отримала більш преміальний дизайн екстер'єру та інтер'єру і комплекс систем активної безпеки Toyota Safety Sense.

Fisker представив модель Emotion - “вбивцю“ Tesla

Привезуть в Україну і новий SEAT Ibiza, який у п'ятому поколінні став ще більш схожим на Leon. Також на січень запланований старт продажів нового BMW X3 і рестайлінгової Infiniti Q50.

У лютому стартують продажі Mercedes-Benz S-Class Coupe (C217). Результат фейсліфту - покращений дизайн, інноваційні задні ліхтарі. Як і у седана, доступна підсвічування в салоні з 64 різними кольорами. Битурбированные двигуни V6 і V8 здатні “планувати“ в режимі руху ECO тим самим економити паливо.

Також з'явиться оновлений S-Class в кузові кабріолет (A217). По дизайну і технічним характеристикам повністю відповідає S-Class Coupe.

Концерн PSA в лютому представить в Україні новий семимісний Peugeot 5008, який побудований на модульній платформі EMP2, і субкомпактний Citroen C1 бензиновим двигуном 1.0 VTi 68 к. с., який витрачає від 4,1 л/100 км

До середини місяця з'явиться новий Volkswagen Polo. Він побудований на новій (для Polo) платформі MQB, яка дозволила отримати більше від автомобіля (та фізичні розміри і внутрішнє простір, і колісна база) за ті ж гроші; з'явилися нові мультимедійні комплекси (вперше в цьому класі віртуальний щиток приладів).

У лютому ми побачимо і Volkswagen Tiguan Allspace. Він отримав подовжену колісну базу і можливістю замовлення 3-го ряду сидінь. Крім того, вже в серійному оснащенні він укомплектований набагато краще звичайного Tiguan. Конкуренти - Skoda Kodiaq, Toyota Highlander.

З'явиться ще один новий SEAT, кросовер Arona. Це перший автомобіль концерну на платформі MQB А0. Він складе конкуренцію Peugeot 2008 і Renault Captur.

Також очікується новий Fiat 500 L. Модель отримала більш сучасний дизайн, покращений інтер'єр і набір опцій. Серед головних конкурентів - Kia Soul.

З китайців варто відзначити анонсований на лютий Chery Tiggo 7 – сімейний SUV, створений на базі прототипу концепт-кара TX. Він оснащений економічним турбованим двигуном об'ємом 1,5 літра, 6-ступінчастою механічною коробкою передач або автоматичною трансмісією CVT.

Навесні в Україну нарешті приїде новітній кросовер Skoda під назвою Karoq. Доступні дві комплектації з 1,5-літровим двигуном потужністю 150 кінських сил і семиступінчастою роботизованою коробкою передач.

Також з'явиться очікуваний електромобіль Renault ZOE з акумулятором ємністю 22 кВт ч. Запас ходу в середньому становить 150-160 км по місту з постійно включеним кондиціонером і періодичним (50/50) використанням режиму ЕСО.

Також навесні одразу ж трьома новинками в Україні порадує мотоциклістів марка Ducati. Це – Multistrada 1260, Panigale V4, Scrambler 1100.

У березні в Україну приїде нещодавно презентований у Citroen C3 Aircross. В Україні він комплектується бензиновим двигуном,2 PureTech 110 л. с. в парі з “автоматом“ EAT6. Також доступні 1,2 PureTech 82 л. с. і 1,6 HDi 92 к. с. з механікою.

У першому кварталі очікується прем'єра Ford Ecosport. Будуть доступні: AWD (виробництво c травня), версія ST-Line, B&O Play, SYNC3, 8" сенсорний екран. На український ринок будуть поставляти автомобілі, виготовлені в Румунії.

Також очікується Ford Transit Custom. Будуть доступні: коробка автомат (А6), двигун 2.0 TDCi EcoBlue, SYNC3, 8" сенсорний екран, денні ходові вогні LED.

У першому кварталі можна чекати появи флагмана модельного ряду Audi A8. Основні конкуренти, як зазвичай, - Mercedes-Benz S-Class, BMW 7.

Нове покоління Kia Cerato представили в Детройті

Також в березні повинні привезти оновлений Kia Sorento. Автомобіль отримав оновлений дизайн передньої і задньої частин, світлодіодну оптику, оновлений інтер'єр і розширений набір опцій. Головне технічне нововведення – 8-ступінчастий класичний “автомат“, розширений набір сучасних систем безпеки. Основні конкуренти: Hyundai Santa Fe, Toyota Highlander, Ford Edge, Volkswagen Touareg.

Навесні приїде і Kia Rio Sedan нового покоління. В Україні будуть доступні два двигуна (1.4 і 1.6 л, обидва бензинові) потужністю 100 і 123 к. с. КПП – 6-ст. механічна або 6-ст. автоматична (залежно від двигуна і комплектації). Основні конкуренти: Peugeot 301, Volkswagen Polo Sedan, Citroen C-Elysee, Skoda Rapid, Hyundai Accent.

Ще одна очікувана новинка від Кіа - Rio X-Line. Це хетчбек зі збільшеним дорожнім просвітом і мінімалістичним позашляховим обвісом. По силовим установкам, КПП та оснащення має значну уніфікацію з Rio Sedan.

У квітні 2018 року, після випробування у різних комерційних організаціях, почне офіційно продаватися електричний Renault Kangoo ZE. Також в цьому місяці стартують продажі гібридних Mercedes-Benz S-Class 560 e і E-Class 300 e.

Вийде Hyundai Kona на новій платформі - повний привід, коробка 7-DCT, бензинові турбодвигуни (1.0, 1.6). Головний конкурент – Toyota C-HR. Ще одна новинка від корейців –Hyundai i30 Fastback – складе конкуренцію Mazda 3. А i30 Wagon з одним з найбільших багажників в класі (602 л) спробує свої сили проти VW Golf Sport Wagen.

На квітень 2018 року запланований старт продажів субкомпактного хетчбека Peugeot 108. Крім різноманітності кольорів кузова, новинка пропонує вибір з 8 дизайнерських тим персоналізації. В Україні 108-ой буде доступний в п'ятидверній версії з бензиновим двигуном 1,0 VTi 68л.с. і роботизованою трансмісією, як побратим Citroen C1.

У травні обіцяють новий Mercedes-Benz A-Class Hatchback (W177).

Також під кінець весни повинен з'явиться Hyundai Grandeur. Він отримав новий дизайн, 4 модернізованих двигуна (від 2.4 до 3.5 літра), 8-швидкісну АКПП, 9 подушок безпеки. Головний конкурент – Toyota Camry.

Буде доступний новий компактний хетчбек Citroen C4 Cactus. Версії і двигуни, доступні для новинки в Україні, оголосять ближче до початку продажів.

У травні стартують продажі самого швидкого кросовера в світі - Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Головні достоїнства цього кросовера - двигун, підвіска і динаміка. Основні конкуренти - Porsche Macan Performance, Jaguar F-Pace S, Mercedes-AMG GLS, BMW X3, X4 М. Але насправді потенціал цієї версії Alfa Romeo куди більше, адже йому вдалося обігнати в Нюрбургринзі саму топовий Porsche Cayenne Turbo S.

За окремим новинок ще остаточно не з'ясовані дати поставок, тому назвемо їх приблизно. Навесні приїде абсолютна новинка в модельному ряду Mitsubishi, - купеподібний кросовер, який розширить внедорожную лінійку бренду Mitsubishi Eclipse Cross. Серед його головних конкурентів серйозні гравці - Nissan Qashqai, Hyundai Tucson, Kia Sportage, Mazda CX-5. Шанувальників Infiniti буде чекати знайомство зі спортивним купе Infiniti Q60 з дволітровим бензиновим мотором.

У червні в Україні вийде Hyundai Veloster – новий дизайн, модернізовані мотори і коробки передач (2.0 – атмосферник, 1.6 – турбо).

У другому кварталі можна чекати появи New Kia Picanto. Його основні конкуренти: Hyundai i10, Peugeot 108, Citroen C1, Fiat 500.

Також у другому кварталі обіцяють New Kia cee'd. Його основні конкуренти: Ford Focus, Citroen C4, Chevrolet Cruze, Mazda 3, Peugeot 308, Renault Megane, Hyundai i30. Також обіцяють нове покоління Kia Picanto та cee'd (5-дверний хетчбек), які радикально оновилися як зовні, так і з точки зору технічної частини, оснащення. Докладна інформація про двигуни і комплектаціях для України з'явився ближче до дебюту автомобілів. На даний момент відомо, що Picanto буде представлений як у стандартній версії, так і у вигляді мікро-SUV X-Line.

У першій половині року (дати поставки ще точно не відомі) чекають новий Renault Duster, оновлений Jeep Wrangler, новий Jeep Compass. Також вийде нова Audi A7. Основні конкуренти – Mercedes-Benz CLS, BMW 6 Series Gran Turismo.

У липні повинна стартувати продажі оновленого седана Mercedes-Benz C-Class (W205). Після фейсліфту модель отримала ряд незначних нововведень.

Вийде і фейсліфт C-Class у кузовах Coupe (C205) і Cabriolet (A205). Очікується версія Night Edition. Опціонально буде пропонуватися мультифункціональне кермо з підігрівом, висувний козирок і ряд легкосплавних колісних дисків. Легкосплавні колісні диски з 10-ма спицями будуть пропонуватися опціонально, як і раніше.

Також влітку в Україні з'явиться Mercedes-Benz G-Class нового покоління, представлений на автосалоні в детройті в січні 2018 року.

У липні вийде перша новинка Honda в 2018 році – хетчбек Jazz. Головні особливості – компактність зовнішніх розмірів при збереженні великого внутрішнього простору, сучасні опції і високий рівень безпеки пасажирів та пішоходів у своєму класі.

Також очікуються поставки оновленої Skoda Fabia.

У серпні вийде Hyundai Santa Fe – нова платформа, дизайн екстер'єру та інтер'єру, нові системи допомоги водієві, модернізована система повного приводу, нові двигуни і КПП. Основний конкурент – Toyota Highlander.

У вересні очікується старт продажів Hyundai Tucson з оновленим дизайном екстер'єру та інтер'єру. Основний конкурент – Kia Sportage.

У жовтні привезуть Mercedes-AMG GT (Х290). Підрозділ Mercedes-Benz AMG до свого 50-річчя, підготувало цей спроектований в унікальному стилі 600-сильний седан. Він – дітище боса AMG Тобіаса Моерса. У лінійці AMG GT 4 стане третьою моделлю після SLS і GT, яка підготовлена для серійного виробництва. AMG GT 4 стане сильним суперником Bentley Continental GT і Porsche Panamera.

Крім цього, восени з'явиться Honda HR-V в новій ітерації.

У третьому кварталі українцям почнуть продавати оновлений Kia Sportage. На даний момент відомо, що кросовер отримає оновлений турбодизельний мотор об'ємом 1,6 літра, деякі зміни в зовнішності і оформленні інтер'єру, а також нові опції. Його основні конкуренти: Toyota Rav-4, VW Tiguan, Nissan Qashqai, Ford Kuga, Skoda Kodiaq, Renault Koleos, Hyundai Tucson.

У другому півріччі в Україні чекають Volkswagen Touareg. Автомобіль повинен стати більше у всіх фізичних проявах, отримає в своє розпорядження платформу MLB, а це дозволить використовувати нові бензинові та дизельні двигуни з більш високим ККД і зниженою витратою палива. Конкуренти - BMW X5, Mercedes-Benz GLE SUV, Toyota Prado, Volvo XC90.

Також восени очікуються пікап Nissan Navara і оновлений Nissan Juke.

У третьому кварталі приїде оновлений Ford Mustang. Будуть доступні: нова коробка автомат (А10), нова оптика (LED), підвіска MagneRide, 12" LCD-панель інструментів. Також змінилася потужність моторів.

У грудні заплановано старт продажів Mercedes-Benz A-Class Sedan (V177). Також в кінці року очікуються поставки SEAT A-SUV plus. Це перший в історії бренду великий кросовер, третій в лінійці SUV.

Ford обіцяє в цьому році, але поки без точних дат появи в Україні, новий Focus, новий Courier, новий Connect і оновлений Edge.

Також без точних дат (поки) намічаються в цьому році і новинки Chevrolet. Це новий седан Chevrolet Cruze з турбованим бензиновим двигуном ECOTEC 1,4 л і автоматичною коробкою передач. Буде і нове покоління седана Chevrolet Malibu, який складе конкуренцію Hyundai Sonata, Toyota Camry, Skoda Superb.

Звісно, це не повний список, оскільки багато імпортери ще не знають (або не розкривають) терміни постачання. Стежте за новинами.



Категория: Авто