Виставлений на продаж рідкісний VW Passat


Опубликованно 04.03.2018 02:35

Виставлений на продаж рідкісний VW Passat

Незважаючи на величезну популярність, Volkswagen Passat (B5) — не самий захоплюючий автомобіль. Тим не менше, люди з Вольфсбурга зуміли оживити седан (B5.5), надавши йому потужний двигун W8 починаючи з 2001 по 2004 рік. Незважаючи на те, що він не був комерційно успішним, «Veyron з половиною двигуна», безсумнівно, є привабливим автомобілем, особливо для автомобіля, оснащеного шестиступінчастою механічною коробкою передач, що передає потужність на стандартну повнопривідну систему 4Motion.

Як видно, Passat W8 2002 року, здається, знаходиться у відмінному стані як всередині так і зовні, і тільки сидіння показують деякі ознаки зносу, але не так вже й погано, враховуючи, що автомобілю 15 років. Він не використовувався активно, оскільки одометр показує нам всього 89 709 кілометрів, і автомобіль має безліч функцій, включаючи кольорову навігацію, клімат-контроль і обігріваються і електричні сидіння. Також люк на даху і чудова дерев'яна обробка на рульовому колесі, центральній консолі і дверних ручках. Ви можете сказати, що це модель саме W8, просто подивившись на кілька відмінностей на панелі приладів, особливо спідометр, який показує 300 км/ч.

Реалізована VW ідея флагманської моделі в епоху до Phaeton, рідкісний Passat W8 продавався як седан і універсал з восьмициліндровим бензиновим двигуном об'ємом 4,0 літра, що розвиває 270 кінських сил при 6000 про/хв і 273 ньютон-метрів крутного моменту починаючи з 2750 об/хв, що спрямовуються на обидві осі. Це раніше досить швидко, навіть за сьогоднішніми мірками, оскільки розвинути швидкість 0-96 км/ч. у нього займає займає шість з половиною секунд, при максимальній швидкості обмеженою електронікою до 250 км/год. Passat також пропонувався з п'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Цей автомобыиль, розташований у Німеччині, виставлений на продаж за ціною € 8700 (близько $ 10,110).



Категория: Авто