IDC: Nokia 3310 обійшла з продажу Google Pixel


Опубликованно 09.03.2018 03:45

IDC: Nokia 3310 обійшла з продажу Google Pixel

Google змогла подвоїти продажі власної лінійки смартфонів.

Незважаючи на велику поширеність Android-смартфонів, Google, все ще, пасе задніх. Частку ринку смартфонів ділять Samsung, Apple, а також китайські виробники. Все ж намагається Google

Незважаючи на такий стан справ, компанія подвоїла продажу Google Pixel. За 2017 рік щасливими власниками «пікселя» стали 3.9 мільйона чоловік, що вдвічі більше, ніж в 2016 році. Цього недостатньо, щоб скласти конкуренцію провідним вендорам, але у Google є всі шанси.

Що там у Essential

Новачок на ринку смартфонів Essential не може похвалитися високими продажами. «Необхідний» смартфон Енді Рубіна продався тиражем в 88 тисяч пристроїв за перші півроку з моменту релізу.

 

 

   

Примітно, що перевидання Nokia 3310 розійшлося по світу набагато краще — 59.2 млн пристроїв.

Нагадаємо, що в 2017 лідером на ринку смартфонів Apple залишилася. Компанія продала 77.3 мільйона iPhone, в той час як Samsung лише 74.1 млн пристроїв. На третьому місці опинилася Huawei та її 41 мільйон проданих смартфонів.

Джерело: IDC Для тих, хто хоче знати більше: IDC: Apple знову обійшла Samsung, а Xiaomi подвоїла продажу смартфонів IDC: Huawei потіснить Apple на ринку смартфонів в цьому або наступному році IDC: ринок планшетів скорочується два роки поспіль



Категория: Hi-Tech