Виробник машин Land Rover анонсував захищений смартфон Explore


Опубликованно 11.03.2018 00:35

Виробник машин Land Rover анонсував захищений смартфон Explore

Британська компанія Land Rover, відома виробництвом однойменних джипів, анонсувала захищений смартфон Land Rover Explore.

Британська компанія Land Rover, відома виробництвом однойменних джипів, анонсувала захищений смартфон Land Rover Explore. Особливості

Розробкою і випуском девайса займається компанія Bullitt Group. Вони ж роблять захищені смартфони CAT. Новинка отримала протиударний корпус, захист від води та пилу, а також агресивний зовнішній вигляд у стилі захищених гаджетів. За словами виробника смартфон Land Rover Explore витримає скрізь, куди доїде його братик позашляховик, тому апарат розрахований на жорсткі і екстремальні умови.

Фішкою пристрою став його модульний корпус, що нагадує аналогічну технологію Moto Mods. Для Land Rover Explore будуть випускатися модулі, які додадуть пристрою різного функціоналу. Наприклад, панель Adventure Pack — це модуль з потужним GPS-модулем і великий батареєю.

 

 

 

    Коли чекати

Представники Land Rover не розкрили технічні характеристики новинки. Повноцінний анонс Land Rover Explore очікується на MWC 2018. Вже відомо, що замовлення стартують в квітні, а цінник починається від 650 євро. Скільки будуть коштувати модулі і входять якісь з них в початковий комплект поки невідомо.

Джерело: Gizchina



Категория: Hi-Tech