Ram нового покоління отримав гібридний мотор


Опубликованно 17.03.2018 00:50

Ram нового покоління отримав гібридний мотор

На автосалоні в Детройті відбулася прем'єра нового пікапа Ram 1500 від концерну Fiat Chrysler Automobile, якому належить ця марка.

У лінійку двигунів увійшли гібридні установки на базі агрегатів 3.6 V6 і 5.7 V8. Обидва атмосферника доповнені системою E-Torque: 48-вольта стартер-генератором і літій-іонний акумулятор ємністю 0,43 кіловат-години. E-Torque може короткочасно збільшувати момент на 122 Нм для V6 і 176 Нм для V8, а також допомагає останньому більш ефективно використовувати систему відключення циліндрів.

Віддача “шістки“ становить 309 к. с. і 365 Нм крутного моменту, “вісімки“ — 401 к. с. і 556 Нм крутного моменту. Двигуни працюють з 8-ступінчастим “автоматом“.

Mercedes представив перший пікап в своїй історії

У конструкції Ram 1500 використовується більше алюмінію і високоміцних сталей —Crew Cab (із здвоєною кабіною) на 102 кг легше попередника. Коефіцієнт аеродинамічного опору покращився на 9% і тепер становить 0,357.

Ram оснащується электронноуправляемым аеродинамічним щитком, який висувається з переднього бампера на швидкості понад 48 км/ч. Машини, оснащені пневмопідвіскою, на крейсерській швидкості також можуть “присідати“ на 15 мм.

Для зменшення шуму використовуються активні інерційні демпфери, встановлені з боків кузова на рамі, і активна система шумозаглушення.

У модифікації Rebel пакет 4x4 Off-Road (лифтованная на 25 міліметрів підвіска, задній диференціал з електронним блокуванням, 33-дюймові покришки) входить в стандартне оснащення. Крім цього, базової для Rebel стала пружинна підвіска (на машинах попереднього покоління — пневматична) і система допомоги при спуску.

Ford зробив серію розкішних вантажівок

Також у список оснащення пікапа входять адаптивна світлодіодна оптика, панорамний дах, інформаційно-розважальна система з 12-дюймовим дисплеєм, навігацією і точкою доступу WiFi, п'ять USB-портів і адаптивний круїз-контроль.

Ram поточного покоління доступний c заднім або повним приводом. Він оснащується агрегатами об'ємом 3,6 і 5,7 літра. Ціна в США — від 27 095 доларів.



Категория: Авто