Vivo X20 Plus: перший смартфон з вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців представлять 24 січня


Опубликованно 17.03.2018 03:50

Vivo X20 Plus: перший смартфон з вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців представлять 24 січня

Минулого тижня ми писали, що вже в січні компанія Vivo анонсує перший смартфон з вбудованим в екран сканером відбитків пальців. Тепер же виробник випустив офіційний тизер, де запрошує на презентацію з гучною назвою «Разблокируй майбутнє» і датою 24 січня. Тут представлять Vivo X20 Plus.

Минулого тижня ми писали, що вже в січні компанія Vivo анонсує перший смартфон з вбудованим в екран сканером відбитків пальців. Тепер же виробник випустив офіційний тизер, де запрошує на презентацію з гучною назвою «Разблокируй майбутнє» і датою 24 січня. Тут представлять Vivo X20 Plus. Що відомо

Vivo X20 Plus стане першим серійним смартфоном з убудованим в дисплей дактилоскопічним датчиком. Крім цього, апарат забезпечили OLED-екраном на 6,43 дюйма з співвідношенням сторін 18:9, процесором Snapdragon 660, 4 гігабайтами оперативної пам'яті і 128 гігабайтами вбудованої пам'яті. Основна одинарна камера отримала модуль на 12 Мп, фронтальна камера оснащена датчиком зображення на 5 Мп. Ємність батареї новинки — 3800 маг. Управляє смартфоном ОС Android 7.1.2. За чутками, вартість Vivo X20 Plus складе 625 доларів США.

Чого чекати

Чекаємо симпатичний, новомодний і новаторський гаджет з завищеною вартістю. Швидше за все, велика ціна викликана новою технологією вбудованого в екран сканера відбитків пальців. Але мало хто захоче платити за неї, якщо за ці ж гроші можна купити флагман у конкурентів, а не середняк з новим сканером у Vivo.

Джерело: Gizmochina Для тих, хто хоче знати більше: Vivo представила технологію вбудованого в дисплей сканера відбитків пальців Майже безрамковий Vivo V7+ отримав селфи-камеру на 24 МП Vivo Xplay 7: дійсно безрамковий смартфон з вбудованим в екран сканером відбитків пальців



Категория: Hi-Tech