Hyundai представив Santa Fe нового покоління


Опубликованно 21.03.2018 00:00

Hyundai представив Santa Fe нового покоління

Компанія Hyundai представила новий Santa Fe для корейського ринку. Модель отримала розширений список електронних помічників і 8-ступінчастий “автомат“.

Габаритна довжина кросовера складає 4770 мм, ширина – 1890 мм, висота – 1680 мм, а розмір колісної бази досягає 2765 мм. Таким чином, новий Santa Fe став на 80 мм довше і на 10 мм ширше попередника. Висота залишилася тією ж.

У конструкції використовується більше високоміцних сталей, а жорсткість кузова на кручення збільшилася на 15%. Коефіцієнт аеродинамічного опору знизився з 0,34 до 0,337.

Новий Santa Fe буде пропонуватися з 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 235 сил, 186 - 202 - сильними дизелями об'ємом 2,0 і 2,2 літра. Автомобіль можна буде замовити з переднім або повним приводом.

В оснащення увійдуть системи попередження фронтальних зіткнень, утримання в смузі, допомоги при виїзді з паркування заднім ходом, кругового відеоогляду, автоматичного управління дальнім світлом, контролю за втомою водія і функція Rear Occupant Alert, яка нагадає про забутих на задньому ряду дітей.

Крім того, Санта Фе отримає проекційний дисплей, адаптивний круїз, мультимедійний комплекс з програмою Sound Hound, яка розпізнає грає через колонки музику, систему зміни режимів роботи керуючої електроніки (Eco, Comfort, Sport і Smart), а також можливість керувати деякими функціями машини зі смартфона.

У Китаї створили новий розкішний позашляховик

У Південній Кореї новинка буде коштувати від 28,1 мільйона вон (близько 26 тисяч доларів). Європейський варіант покажуть на Женевському автосалоні.



Категория: Авто