Google додасть «Розумні відповіді» для сторонніх додатків


Опубликованно 26.03.2018 00:40

Google додасть «Розумні відповіді» для сторонніх додатків

Area 120 працює над впровадженням «Розумних відповідей» в сторонні додатки, але тільки для Android

Технологія «Розумні відповіді» (Smart Replies) вже прижилася в додатках Google — Allo і Android Messages. Вони економлять час, коли потрібно відповідати на одні і ті ж питання, що робити розсилки або просто відшивати людей, коли ви зайняті. На жаль для Google, користувачі не обмежують себе цими мессенджерами і з цим потрібно щось робити. «Розумні відповіді» для всіх

Area 120, одна з команд Google, працює над впровадженням «Розумних відповідей» в сторонні додатки, але тільки для Android. У список потрапили Hangouts, WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Twitter, Wechat, Line і Slack.

Messaging on the go? Smart Reply Messages for Android lets you text with a tap, rolling out starting today on Project Fi. pic.twitter.com/FRYO4hu9Ah — Project Fi (@projectfi) 24 січня 2018 р.

Можна заготовити текст для співробітників, які турбують у відпустці. Також додаток отримає власний набір реплік, наприклад: «Я в дорозі», «Так», «Ні» і так далі. Вбудовані репліки будуть адаптуватися, так, в «тихому режимі» додаток запропонує відправити відповідь «Не можу говорити». Для відповіді на повідомлення, треба вибрати потрібну репліку в «спливаючому» сповіщенні.

Коли чекати

Дата виходу невідома, і не факт, що з релізом будуть доступні всі зазначені месенджери. Якщо вам не терпиться випробувати технологію, то записуйтесь на тестування програми. Для тих, хто хоче знати більше: Google тестує прискорену завантаження всередині Gmail IDC: Nokia 3310 обійшла з продажу Google Pixel Google Maps розповість вашим друзям про стан заряду смартфона



Категория: Hi-Tech