Оголошено українські ціни нового Citroen C3 Aircross


Опубликованно 30.03.2018 01:25

Оголошено українські ціни нового Citroen C3 Aircross

В Україні оголошені ціни на новий компактний кросовер Citroen C3 Aircross. На українському ринку модель буде коштувати від 441 тисячі гривень.

В Україні Citroen C3 Aircross буде пропонуватися в трьох комплектаціях: Live, Feel і Shine, з двома типами бензинових силових агрегатів: 1.2 PureTech 82 к. с. в парі з МКПП або 1.2 PureTech 110 л. с. в парі з 6-ступінчастою АКПП і дизельним двигуном 1.6 HDi 92 к. с. МКПП, а також з новими опціями і оснащенням.

В арсеналі кросовера численні накладки, що забезпечують захист від дрібних подряпин, і фірмова система GripControl, що дозволяє швидко адаптувати автомобіль до непростих дорожніх умов. Великі двері забезпечують хороший доступ в салон, зсувні задні сидіння і складається переднє сидіння пасажира дозволяють збільшувати простір салону і перевозити великі речі.

У салоні автомобіля встановлений 7-дюймовий сенсорний дисплей з технологією Mirror Screen. Передбачені системи безключового доступу і запуск двигуна кнопкою, система контролю «сліпих зон», екстреного гальмування Active Safety Brake, контролю рядності руху, кольоровий проекційний head-up дисплей, адаптивні фари головного світла, система розпізнавання дорожніх знаків та ін. Клієнтам пропонуються широкі можливості персоналізації, починаючи від вибору кольору кузова і даху і закінчуючи обробкою салону.



Категория: Авто