Німецькі тюнери попрацювали над Tesla Model S


Опубликованно 06.04.2018 01:30

Німецькі тюнери попрацювали над Tesla Model S

Німецьке тюнінг-ательє Novitec, що спеціалізується на доробках спорткарів Ferrari і Lamborghini, підготувало власний набір для електромобіля Tesla Model S.

Поява в екстер'єрі Tesla Model S цілого ряду елементів з незабарвленого карбону зробила його більш агресивним» і помітним. У тюнінг-пакет від Novitec входить передній спліттер, бічні «спідниці», задній дифузор і висувний задній спойлер на кормі.

Спеціально для електрокара створені оригінальні 21-дюймові колісні диски NV2. У їх розробці брали участь фахівці американської компанії Vossen - відомого виробника колісних дисків. Клієнтам вони будуть пропонуватися в 72 кольорах плюс в матовому або полірованому варіанті. Разом з кількома варіантами оздоблення інтер'єру з високоякісної шкіри, алькантари вони дозволять створити дійсно унікальний автомобіль.

Зазнала Tesla Model S і технічні зміни. Для Model S без пневмопідвіски Novitec запропонувала койловеры, що дозволяють зменшити кліренс на 40 мм, а також вибрати жорсткість: Normal, Comfort і Sport. Режими перемикаються за допомогою кнопки в салоні. Крім цього тюнінг-ательє розробило власний модуль керування для модифікацій з «пневмой», який зменшує кліренс на 25 мм порівняно зі стандартним. В додаток до цього власники електромобілів отримають карбон-керамічні гальмівні механізми.



Категория: Авто