Новий Volkswagen Touareg: перші фотографії


Опубликованно 10.04.2018 00:10

Новий Volkswagen Touareg: перші фотографії

У розпорядженні видання Autoevolution виявилися шпигунські фотографії позашляховика Volkswagen Touareg наступного покоління. Автомобіль був відображений без камуфляжу під час зйомок офіційних промо-матеріалів.

Новий Туарег побудований у стилістиці концепт-кара T-Prime GTE, що дебютував навесні минулого року на моторшоу в Пекіні. Габаритна довжина прототипу становить 5069 міліметрів, а серійна машина, за попередніми даними, буде коротше шоу-кара приблизно на десять сантиметрів.

Схоже оформлення передньої частини кузова вже використовується Фольксвагеном на фастбэке Arteon. Судячи по знімках, у наступного Туарега з'являться повністю світлодіодні фари головного світла і задні ліхтарі, а емблема з назвою моделі переїде в центр кришки багажника.

Модель буде побудована на модульній платформі MLB, використовуваної для нового Porsche Cayenne, Audi Q7 і Bentley Bentayga. У гамму двигунів увійдуть «шістки» і «вісімки», а також гібридна силова установка. На концепті T-Prime GTE вона видавала 380 кінських сил. До її складу входив дволітровий турбомотор, восьмиступінчастий «автомат» і комплект батарей ємністю 14,1 кіловат-години.

Очікується, що публічний дебют нового Туарега відбудеться на початку наступного року.



Категория: Авто