Відкриття оновленого дилерського центру " Лексус ЛьвовРеклама


Опубликованно 12.04.2018 02:20

Відкриття оновленого дилерського центру

15 березня 2018 року у Львові відбулося відкриття оновленого автосалону "Лексус" Львів згідно з новою концепцією позиціонування преміального бренду.

Lexus стає не просто маркою високотехнологічних преміальних автомобілів з вишуканим дизайном і передовими технологічними рішеннями, а брендом стилю життя.

Lexus пропонує преміальні матеріали в поєднанні з ручною роботою, висококваліфікованим майстерністю і передовими інженерними розробками. Тому в основі стилю життя Lexus залишається розкіш, але в найбільш прогресивної і динамічній формі. Для цілісного сприйняття дизайнери розробили єдиний концептуальний стиль, впізнаваний як в елементах кузова автомобіля, так і в оформленні екстер'єру та інтер'єру дилерського центру.

В урочистій церемонії відкриття взяли участь такі поважні гості: голова Lexus Europe Паскаль Руж, Генеральний директор ПІІ Тойота-Україна Такахиде Аибара, власник дилерського центру "Лексус" Львів Павло Волков.

Повне занурення в стиль життя від Lexusсостоялось завдяки насиченій експериментами і яскравими емоціями програмі, яка відповідала тем, які підтримують цінності бренду: Craftmenship, Innovations, Experiments.

Абсолютно новий і несподіваний досвід гостям заходу подарували:

- один з кращих кравців України Тимофій Файн, який представив аксесуари ручної роботи в рамках крафтового колекції з нагоди 20-річчя моделі LexusRX, а також виконав діджей-сет;

- відомий львівський instagram-фотограф Леонід Мартинчик, раніше отримав перемогу у фотопроекті #NX_Vision від Lexus, представив на подію спеціальний фотопроект присвячений оновленого автосалону "Лексус" Львів;

- креативний шеф-кухар Юрій Ковриженко, який продемонстрував гастрономічне шоу і розробив ароматичні фруктові есенції для шампанського;

- експериментальний жіночий музичний дует діджея Ксенії Палфі і вокалістки Ольги Дібровою, який наповнив атмосферу події драйвовим звучанням.

Lexus. Amazing Experience!



Категория: Авто