Тетяна Мараховська: «Мені потрібен був результат – ІНШЕ ЖИТТЯ»


Опубликованно 13.04.2018 05:25

Тетяна Мараховська: «Мені потрібен був результат – ІНШЕ ЖИТТЯ»

У ній точно не було великих фізичних навантажень. Не моя історія – так, я люблю процес, що мене затягує, подобається сильне витривале тіло. Але великі фізичні навантаження відтягують можливості швидкісного мислення. Вибирайте: накачане тіло або накачаний мозок. Тим більше, до мозку у мене взагалі специфічні вимоги. Накачаний мозок подобається мені більше, а тіло – просто здорове і сильне. І спорт в задоволення!

У ній не було місця постійного підрахунку калорій, обмежень і дієт. Я просто хотіла жити смачно. Але при цьому мені важливо – моє здоров'я! А їжа і здоров'я взаємопов'язані набагато сильніше, ніж прийнято вважати. На обмеження у їжі ми дивимося насамперед з-за краси тіла, здоров'я вже в останню чергу.

У цій ІНШОГО ЖИТТЯ – мені категорично потрібна була нова нервова система. Стара сказала «до побачення», і найбільший жах я пережила з-за цієї проблеми. Це страшніше будь-якого фізичного болю.

У ті дні, коли переді мною відкрився весь світ і прийшла Система Здоров'я – це були дні, коли я бачила і розуміла весь світ на рівні найдрібніших частинок. Але досить швидко стало зрозуміло, що маючи суперздатності, починати треба все-таки з тіла. Бо якщо у тебе є розвинений мозок – чому ти старий і хворий?

Коли я перший раз зрозуміла, що можна взаємодіяти подумки з клітинами нашого організму, у мене був просто шок. Це був стан, що мене налякало. І результати цієї взаємодії. Я різницю 15 днів насправді показала одного разу в якомусь співтоваристві – до і після. Що я про себе почула, вам розповідати не буду, я прям хоч і була готова, але. Все-таки це було ОЙ. Тому «на люди» відкрито виходити було реально страшно. Неможливі були такі результати ні одним із способів, які існують зараз у світі. І проблема була в цьому: як довести те, що ми ПОДУМКИ можемо керувати своїм тілом?

Раніше я не могла самостійно присісти і встати з-за гриж. Мене весь час нудило, мучили важкі мігрені по два рази в тиждень, пульс стрибав до 200 і тримався так по годині. Ще у мене було дуже багато всього поганого – можна я опущу подробиці? Так-так, ви звикли бачити мене змученою і втомленою. Без гарного макіяжу, зачіски, з обвітреним обличчям і недосипом, який після п'ятдесяти років вимальовується набагато яскравіше, ніж в 21, вже повірте. І в 31, 41 – теж. Але я живу на прекрасному острові, біля неймовірно красивого моря.

Я насолоджуюся своїм віком! У двадцять треба відразу налаштовуватися жити 140 років мінімум. У тридцять – перестати боятися жити. У сорок – навчитися радіти життю. А в 50 – стати щасливими!

Курс «Занурення» – це особлива схема для налаштувань інтуїтивного харчування, включення ресурсів організму, які сплять, запуск процесів омолодження і це – спонтанні зцілення від безлічі, у тому числі і серйозних захворювань. Я стала іншою! Інший спосіб життя, думки, хода, тіло, погляд, інша життя. Це було переворотом, вибухом і початком нового життя.

Багато людей пройшло тоді слідом за мною Занурення, але з часом я майже зупинила цей курс. Дуже рідко і якщо просили-просили. Чесно, мене не влаштовували результати. Вони були чудові на виході! При комфортному режимі – мінімум спорту, не так багато обмежень в їжі, а головне – все нереально молодіють! Але результат зберігався недовго. Півроку, рік. І треба було прикладати зусилля все-таки до того, щоб все це працювало-працювало! А я хотіла по-іншому. Щоб потім без зусиль. А процес тривав нескінченно. І я точно знала, що це – не фантастика! Таке може бути.

Наш провідник — тіло. Чого проводить? Всі! Інформацію, любов і енергію. І це все проходить через кожну клітину нашого тлінного тільця. Це змінює його найбільше. Не їжа як така, а відносини з енергією їжі. А відносини з енергією їжі шикуються – з відносин людини з усім світом. З іншими людьми. З собою. З Богом.

У зв'язку з оновленим запуском Занурення, частина якого закінчилася сьогодні з дуже крутими результатами, все нереальні молодці, – ми вирішили зробити запуск Занурення по Системі Здоров'я з лабораторними аналізами ДО і ПІСЛЯ.

Детальніше про курс «Занурення ТІЛО» Ви можете прочитати тут:

http://marahovskaya.me/index.php?/pogruzhenie-telo/

Приєднуйтесь! Молодейте! Станьте здоровими!



Категория: Мода и Стиль