Поради, як підібрати зручне і красиве нижню білизну


Опубликованно 19.04.2018 18:00

Поради, як підібрати зручне і красиве нижню білизну

Кожна жінка ретельно підбирає одяг для образу. Хочеться відчувати себе впевнено і красиво. Це не тільки стосується верхнього одягу, але і нижньої білизни.

Кожна жінка ретельно підбирає одяг для образу. Хочеться відчувати себе впевнено і красиво. Це не тільки стосується верхнього одягу, але і нижньої білизни. Його ніхто не бачить, але це додає впевненості. Хоча є така категорія жінок, яка ігнорує це правило. Вони вважають, що раз його не видно, то воно може бути будь-яким. Це просто неповага до себе.

Але комплект повинен бути не тільки красивим, але зручним. Скільки було випадків, коли трусики або бюстгальтер шкодили жіночому здоров'ю, і потім довго доводилося лікуватися. Не хотілося б собі неприємностей. Як вибрати нижню білизну через інтернет-майданчик МойГардероб, щоб потім не шкодувати про рішення.

На що звертати увагу?

Почнемо з низу.

Відразу хочеться сказати кілька слів про стрінгах. Їх лікарі не рекомендують носити. Вони завдають шкоди здоров'ю: поширення інфекцій, пошкодження органів, роздратування. Хоча можуть бути і більш серйозні наслідки. Але якщо вам так хочеться, максимум 3 години, і то при відсутності проблем зі здоров'ям.

Які вибрати трусики на сайті https://moygarderob.com/panties-womens-lingerie щоб виглядати красиво і не завдати шкоди: Віддавайте перевагу натуральним матеріалам (бавовна, шовк). Може таке бути, що в складі є й інші матеріали, але їх невелику кількість. Приділіть належної уваги резинкам. Вони не повинні бути занадто жорсткими, інакше потім будуть натирати. Підбираючи білизна, враховуйте і свою фігуру. Так маленьким і худорлявим не підходять шортики. Дівчатам і жінкам середнього зросту підходять всі моделі.

Верх

З бюстгальтером більше проблем. Тут потрібно точно вгадати розмір: Для цього дізнайтеся обхват грудної клітки під грудьми. Виміряйте обхват по самим виступаючим точкам і відніміть нього попередній показник.

Ці 2 цифри допоможуть вибрати відповідний розмір.

З цим визначилися. Але це ще не всі правила вибору бюстгальтера на сайті https://moygarderob.com/brassiere: Наявність кісточок не повинно заважати або як-то доставляти дискомфорт. Знизу повинна бути підтримуюча лямка. Особливо це важливо для власниць пишного бюста. Шлейки нормальної товщини.

Що стосується декоративного оформлення, то вирішуйте самі. Мереживо або мінімалізм – все залежить від уподобань. Головне щоб було зручно, і не забувайте про натуральність матеріалів.

У будь-якої дівчини чи жінки має бути кілька різних комплектів на кожен день і для особливих випадків. Це дозволить часто міняти, щоб продовжити термін служби речей.

Ідеальний образ складається з деталей. Ретельно підбирайте все, в тому числі і нижню білизну. З онлайн-майданчиком MoyGarderob ви втілити мрію в реальність і придбаєте брендові речі зі знижками до 50-60%. Будьте красивими і стильними.



Категория: Мода и Стиль