Корейці представили новий Kia Ceed


Опубликованно 01.05.2018 01:45

Корейці представили новий Kia Ceed

Корейці представили третє покоління Kia cee'd. Назва моделі тепер пишеться Ceed. Але це, звичайно, не єдине нововведення в автомобілі.

Виробник показала фото п'ятидверної версії, яку покажуть на автосалоні в Женеві разом універсалом. Трехдверных Роздачі не буде.

Нове покоління Kia Cerato представили в Детройті

Лінійка бензинових двигунів включає в себе трнхцилиндровый 1.0 T-GDI (120 л. с.), новий турбомотор 1.4 T-GDI (140 л. с.) сімейства Kappa і 100-сильний атмосферник об'ємом 1,4 літра. Чотирициліндровий 1.6 ставити не будуть. Дизель U3 1.6 CRDi видає 115 або 136 л. с. (280 Нм). Найбільш потужні мотори працюють з 7-діапазонним “роботом“ з двома зчепленнями. Буде і “механіка“, шестиступінчаста коробка.

За допомогою перемикача Drive Mode Select режим руху Normal змінюється на Sport, що впливає на чуйність акселератора, рульового управління і підвищує витрату палива. Опція ECO Pack дозволяє заощадити на паливі: в решітці з'являться жалюзі Active Air Flap, на дисках — шини Michelin з низьким опором коченню, підвіска занизится і «закриється» від повітряних потоків.

Арсенал активних систем безпеки Сіда доповнено простеньким автопілотом Lane Follow Assist другого рівня, який утримує хетчбек в одній смузі, керуючи кермом, газом і гальмом на швидкостях до 130 км/год. В цьому чимала заслуга адаптивного круїз-контролю. Світлодіодні фари — опція, ходові LED-вогні входять в стандартне оснащення.

Салон став просторіше. Клієнтам запропонують оздоблення тканиною, штучної або натуральної шкіри зі вставками “під метал“. Діагональ центрального дисплея варіюється: 5, 7 і 8 дюймів. Можна замовити навігатор і аудіосистему JBL Premium.

Оновлений Kia Optima представили в Кореї

Корейці пишаються, що новий Ceed зроблений в Європі і для Європи. Дизайном у стилі “Зрілий атлетизм“ займалася команда з Франкфурта під керівництвом Грегорі Гійома і Петера Шрайера.

Виробництво почнеться в травні в Словаччині. Продажі в Європі стартують до кінця другого кварталу.



Категория: Авто