Стало відомо, які новинки готує BMW


Опубликованно 22.05.2018 23:45

Стало відомо, які новинки готує BMW

Поки ніякої офіційної інформації про новий BMW X5 немає, крім того, що кросовер отримає платформу CLAR і пневматичну підвіску всіх коліс. Випускати його раніше будуть на заводі в Спартанберге (США).

Чому чергове покоління приходить на зміну відносно свіжої машині, яка випускалася лише п'ять років (колишній Х5 з'явився в 2013 році)? Справа в тому, що “ікс-п'ятий“ по суті був модернизицией кросовера другого покоління, що випускався з далекого 2006 року. Тому у нього навіть не було рестайлінгу, а відразу з'явиться замінена на абсолютно новий автомобіль.

Крім того, BMW X5 в цьому році втратить статус флагманського кросовера, адже до кінця року очікується дебют повнорозмірного BMW X7. Також, в цьому році з'явиться кабріолет і чотиримісне Gran Coupe, потужна М8 і серійне купе восьмої серії. Купе прийде на зміну застарілої “шістці“.

Що ще сказали на зборах? Зрозуміло, у баварців величезні плани по електрифікації модельного ряду. У 2020 році почнеться виробництво міського кросовера BMW iX3 спільно з китайським партнером Brilliance. Причому, збирати його будуть в Китаї для всього світу і це буде перша модель з електричної силовою установкою п'ятого покоління.

Також в 2021 році представлять ще два електромобіля: седан BMW i4, провісником якого став концепт i Vision Dynamics. А ось друга модель поки носить лише кодове позначення iNext, і судячи з усього, це буде ще один міський кросовер. Його будуть випускати в німецькому Дингольфинге і це буде перший повноцінний BMW з автопілотом. Концепт повинні показати вже в цьому році.

Повністю електричні Mini вже були, а хетчбек нового покоління побачить світ наступного року. Його будуть випускати не тільки в Оксфорді, але і в Китаї на спільному з Great Wall підприємстві. У планах компанії до 2025 року вивести в продаж 25 електрифікованих моделей, з них 12 суто електричними.

Нагадаємо, що флагманський кросовер BMW X7 вже почали збирати, нехай і в тестовому режимі.



Категория: Авто