Volkswagen зробить електрокар за мотивами концепту


Опубликованно 28.05.2018 03:15

Volkswagen зробить електрокар за мотивами концепту

Унікальність майбутнього електричного хетчбека полягає в тому, що він буде створений з нуля як чистий електромобіль, а не перероблений з серійних автомобілів на газі паливі, про це повідомляє британське видання Autocar.

Любоптыно, що раніше видання Bild публікувало фотографію, на якій зображений, імовірно, перший електромобіль нової лінійки Volkswagen — Neo.

Пропорції, стилістичні рішення і навіть розмір коліс, за словами Бішоффа, у машин будуть однаковими. Серійний электрохэтчбек буде схожий на шоу-кар, за винятком камер замість бічних дзеркал і дверних ручок з електроприводом. Відмовилися унаслідок законодавчих обмежень і дорожнечі.

Дорожні тести перших прототипів I. D. в компанії Volkswagen вже почали, які згодом будуть використовуватися в інтенсивній фазі випробувань моделі з вересня поточного року. У серію електрокари підуть в листопаді наступного року, коли буде налагоджено серійне виробництво. Відомо, що у Великобританії продажі почнуться в 2020. Цікаво, що ціна на електричний хетчбек I. D. буде порівнянна з ціною дизельних моделей, обіцяє глави концерну Volkswagen Херберта Діса.

Нагадаємо, що електричний хетчбек Volkswagen I. D. дебютував в Парижі восени 2016 року. Концепт-кар був оснащений електромотором на 169 кінських сил, який дозволяв розганятися до “сотні“ за вісім секунд. Максимальна швидкість дорівнює 160 км/год, а запас ходу буде варіюватися від 400 до 600 кілометрів.



Категория: Авто