Subaru WRX STI стала потужнішою


Опубликованно 05.06.2018 01:55

Subaru WRX STI стала потужнішою

Як і будь-яка спецверсія, потужні Subaru WRX STI Series.Grayвыпустят обмеженим накладом, підстьобнувши інтерес колекціонерів. Крім номерної таблички, седан отримає і більш потужний двигун.

Так, заряджена Subaru WRX STI має під капотом 2,5-літровий турбомотр з новими поршнями, іншим блоком управління і системами впуску і випуску. Все це підвищило потужність не сильно — з 300 до 310 к. с. Зате, напевно, розширило можливості тюнінга. До речі, аналогічними доробками могла похвалитися полегшена модифікація Type RA, яких випустили тиражем в 500 автомобілів. Крім того, для кращого розгону WRX STI изменилипередаточное число третьої передачі.

Що стосується Subaru WRX, тут змін менше: у салоні з'явилася нова мультимедійна система з 6,5-дюймовим екраном, підтримкою Apple CarPlay, Android Auto і інтернет-радіо. Набагато цікавіше обмежена версія Series.Gray, котораядля WRX буде доступна тільки з "механікою" — всього таких машин складуть 750 штук.

Зрозуміло, всі вони будуть пофарбовані в сірий металік і отримають оригінальні 18-дюймові колісні диски. Для WRX STI ця версія доповниться 19-дюймовими колесами, сріблястими супортами гальм Brembo, кріслами Recaro з електрорегулюванням та розширеними оснащенням. Таких машин зберуть менше — лишь250 машин.

Оновлені варіанти Subaru WRX і WRX STI представлені для американського ринку. Перший з них коштує від 27,1 тисячі доларів за базовий варіант і від 32,5 тисячі за Series.Gray. Другий оцінюється мінімум в 36,5 тисячі доларів, а модифікація Series.Gray обійдеться в 39,7 тисячі доларів.

Нагадаємо, як Subaru WRX STI встановив рекорд Нюрбургрінга.



Категория: Авто