Відео розбирання Skoda Fabia Combi до гвинтика


Опубликованно 10.06.2018 08:43

Відео розбирання Skoda Fabia Combi до гвинтика

Дорестайлингова Skoda Fabia Combi 1.2 TSI з коробкою DSG була повністю розібрана після тривалого тесту журналістами Auto Bild. Універсал пройшов за два роки 106 тис. км під керуванням 40-ка співробітників редакції. Після розбирання деталі вивчать експерти DEKRA, а потім передадуть студентам автомеханічного коледжу, щоб вони на практичних заняттях зібрали автомобіль. Змонтований і прискорений ролик розбирання машини до гвинтика виклала на своєму youtube-каналі фірма Skoda.

Розбирання автомобіля провели механіки фірмового заводу Skoda в Млада-Болеславі. Після повного розбирання всі деталі автомобіля будуть ретельно досліджені на предмет поломок і зносу фахівцями компанії DEKRA. Цікаво буде потім почитати їх звіт, особливо що стосується роботизованої коробки передач з двома сухими зчепленнями і двигуна 1.2 TSI, який вважається “одноразовим“, тобто, не подлежищ ремонту.

Нагадаємо, що сімейство Fabia пройшов рестайлінг на початку нинішнього року. У фабій змінився дизайн передка, а на зміну двигуну 1.2 прийшов трициліндровий агрегат об'ємом один літр. В оснащення Fabia тепер входять світлодіодні фари, новий мультимедійний комплекс і опції з серії Simply Clever, наприклад, скребок для льоду з насічками для вимірювання глибини протектора покришок, двосторонні килимки і ліхтарик в багажнику.



Категория: Авто