У США з Jeep Wrangler зробили будинок на колесах


Опубликованно 13.08.2018 00:05

У США з Jeep Wrangler зробили будинок на колесах

Компанія American Expedition Vehicles на базі Jeep Wrangler побудувала будинок на колесах. Проект назвали Outpost II, однак купити таку машину не можна – вона була випущена в єдиному екземплярі для президента компанії.

Про це повідомляє Мотор.

Для того щоб отримати з “Рэнглера“ будинок на колесах, компанія “перекроїла“ раму автомобіля, посилила підвіску і збільшила дорожній просвіт на 11,5 сантиметра. У рух кемпер наводиться 5,7-літровим восьмициліндровим бензиновим двигуном HEMI.

Автомобіль також оснастили двома кухнями (всередині і зовні машини), двома спальними місцями, 50-літровим холодильником, плитою, 83-літровою ємністю для води, світлодіодним освітленням, маркізою і 265-ватної сонячною панеллю. У загальній складності для будівництва такого будинку на колесах фахівцям American Expedition Vehicles довелося виготовити більше 600 унікальних деталей.

Ще однією новинкою Jeep стане кросовер, який в модельному ряду бренду повинен замінити Compass і Liberty (Patriot). Прем'єра автомобіля відбудеться вже цього літа, хоча раніше повідомлялося, що автомобіль представлять у листопаді на виставці в Сан-Паулу.

Раніше Jeep показав еволюцію своїх машин в двохвилинному ролику:



Категория: Авто