ТОП-5 автомобілів, які змогли обігнати літаки


Опубликованно 26.08.2018 01:55

ТОП-5 автомобілів, які змогли обігнати літаки

Здавалося б, що найпотужніші літаки не повинні залишити жодного шансу автомобілів, але як показує практика, це не завжди так.

1. Bugatti Veyron vs. винищувач Typhoon F2

Гонку між Bugatti Veyron і Typhoon F2 організували для чергового сюжету культового автошоу Top Gear. Завданням одного з провідних шоу Річарда Хэммонда було проїхати по трасі всього одну милю вперед, розвернутися і повернутися до фінішу. У той же час пілотові потрібно було піднятися на ту ж милю вгору, після чого спуститися до землі. Протягом всієї гонки Bugatti лідирував, але в самий останній момент винищувач вирвався вперед і переміг.

2. Tesla Model S vs. Boeing 737

Якщо перегони між спорткарами і літаками траплялися і раніше, то цей заїзд став відомий, як перше змагання електроавтомобіля та літака.

Tesla Model S vs. Boeing 737 воювали в заїзді на прямій. Гонку організували в комерційних цілях, з метою продемонструвати новий швидкісний режим Tesla Model S Ludicrous mode. Саме після його включення електромобіль різко вийшов вперед і виграв гонку.

3. Porsche 918 Spyder vs. спортивний Zivko Edge 540

А ця гонка виявилася по-справжньому веселою та захоплюючою. Ідея траси схожа на ту, яку використовували в Топ Гір. І закінчилася гонка схоже – спочатку Porshe очікувано вирвався вперед, але до фінішу Zivko Edge 540 набрав швидкість і не залишив гонщику жодних шансів.

4. Chevrolet Corvette ZR1 vs. винищувач FA-18 Blue Angels

Chevrolet Corvette ZR1 vs. FA-18 Blue Angels воювали за дуже простим правилам – дрег-рейс на одну милю. Винищувач не залишив авто жодних шансів і перетнув фінішну пряму тоді, коли Corvette був ще тільки на середині шляху.

5. Болід F1 vs. винищувач FA-18

Знову заїзд з участю винищувача FA-18. І знову літак не залишив авто жодних шансів. Навіть якщо врахувати, що це був болід F1 з Даніель Ріккардо за кермом. Хоча треба визнати, в самому початку авто все ж вирвалося на час вперед.

Раніше повідомлялося, що в Америці створили ульотний лімузин.



Категория: Авто