Легендарне "авто Шварцнеггера" несподівано продають в Києві


Опубликованно 20.09.2018 00:22

Легендарне

Hummer для багатьох асоціюються в першу чергу з Арнольдом Шварцнеггером. І справа навіть не в тому, що Арнольд став одним із перших власників цього позашляховика і регулярно бере участь у його промо компаніях. Якби не знаменитий актор, автомобіль міг би взагалі не побачити світло.

Саме Арнольд, побачивши на зйомках свого фільму знаменитий військовий всюдихід HMMWV, умовив розробників, щоб вони випустили цивільну версію авто. Цивільну версію випустили під брендом Hummer і авто судилося стати по-справжньому культовим.

Автомобіль не з дешевих і не дивно, що Hummer нечасто зустрінеш на українськи дорогах. Тим дивніше бачити оголошення про його продаж на українському сайті Автобазар. А особливо, враховуючи, що це Hummer Alpha лімітованої серії. Всього існує тільки 250 таких авто.

Авто 2006 року випуску, оснащений 6,6-літровим Duramax V8 потужністю 305 кінських сил. Максимальний крутний момент - 705 Н*м. У Alpha автоматична КП на 5 ступенів, вдосконалена підвіска і збільшені гальма. За авто просять трохи більше 5,5 мільйонів гривень

Раніше повідомлялося, що Lego зібрав божевільну копію Bugatti, яка вміє їздити.



Категория: Авто