Модний одяг для жінок 2018-2019 на кожен день + всередині є подарунок


Опубликованно 24.09.2018 16:04

Модний одяг для жінок 2018-2019 на кожен день + всередині є подарунок

Модний одяг 2018-2019 на кожен день

Кожна дівчина, незалежно від віку, стежить за модними трендами і новинками кожного сезону. І всім хочеться знати, що ж буде актуально найближчі пару місяців.

Бренди і тренди

Зазвичай, тренди диктують самі шикарні модні будинки світу — Gucci, Chanel, Armani, Balenciaga, Calvin Klein, Dior, Givenchy та інші. Існує багато брендів, які завжди представляють свою лінію одягу, але не всі вони користуються попитом серед покупців. Так, найпопулярнішими брендами, які має кожен другий на 2018-2019 рік стали: Gucci, Off-White, Balenciaga, Givenchy, Dolce & Gabbana, Vetements, Versace, Fendi, Nike і Prada.

Варто зауважити, що кілька назв з цього списку ще рік-два тому ніхто не сприймав як ікони стилю (Balenciaga, Vetements). На той час, речі цих двох брендів сприймалися як щось чудернацьке і несмачне.

Але, погодьтеся, не всі ми носить те, в чому ходять моделі на подіумах. Іноді, це можуть бути такі сміливі і незрозумілі для нас вбрання, що якби звичайна дівчина або хлопець наділи таке просто на роботу, то його або її засміяли б. Наприклад, варто згадати наряд Майлі Сайрус на MTV Video Music Awards 2015 — в такому ви б точно не вулицю не вийшли. Висновок такий, що існує мода для таблоїдів і камер, і для звичайного стилю. Що носити в 2018 році

Трендами 2018 року стали тварини малюнки, логотипи, кейпи, багатошаровість, шкіра і срібло. Давайте розберемо, що собою являє 2018 рік в трендах. Один з кращих рад на осінь що можна надіти: шкіряна куртка — класика, яка буде вічно модною, особливо цієї осені, адже у моду повертається шкіра. Не важливо, штани це, легінси, плаття або чоботи — головне щоб було зроблено зі шкіри. До куртці буде доречно додати шовковий очіпок, зав'язати його на шию,або іншим чином. Не подумайте, що такі хустки носять лише бабусі, тепер це останній писк моди. Підкреслити образ можна туфлями на підборах або черевиками. Осінні вбрання

Важливо, щоб виглядати не так, як моделі на подіумі, а так, щоб кожен, повз кого ви проходили хотів обертатися вам услід. Звернути на себе увагу вам допоможе другий спосіб — срібло. Ні, це не про ювелірні прикраси, а про куртки та сукні. Зараз мода така — як можна більше блиску і срібла. Особливо цей тренд торкнувся верхнього одягу. Якщо хочете виділитися, то придбайте собі срібну куртку, бажано розміру оверсайз, з'єднайте її з чорними легінсами, для контрасту широкого верху і тонкого низу. А в якості головного убору можна додати кепі.

Як вразити всіх у 2019 році

Отже, два наряди у вас вже готові, ми порадимо вам ще 7 варіантів, щоб затьмарити всіх, ви готові? Джинс. До будь-якого образу ви можете додати джинсові деталі. Це може бути куртка, штани, або кепка з таким принтом. Варто знати, що під джинсом мається на увазі не тільки класичний синій колір, але і темно-синій, білий, ближче до чорного. Але не варто створювати виключно джинсові образи, бо це буде виглядати без смаку.Обов'язково комбінуйте джинс з чимось ще. Яркіе цвета. Тут не має значення де буде присутній такі кольори, але суть в тому, щоб виділятися. З'єднання яскравих відтінків основний тренд 2019 року. Особливо це красиво виглядає якщо створити образ з приглушених, тьмяних кольорів і додати лише одну яскраву деталь.Наприклад, до легко — блакитного худі, білим кросівок і білим штанів додати аксесуар — рожеву неонову сумку. Вам покаже це диким, адже більше ніде немає деталей такого кольору, але саме такі сміливі поєднання будуть в тренді. Багатошаровість. Одягайте як можна більше на себе. Тепер хлопці в двох футболках, гольфі, спортивці і бомбера вам не будуть здаватися такими нерозуміючими в моді. Леопардовий принт. Пам'ятайте всі ті жарти, про леопардові лосини? Тепер всі ті люди, які жартували над дівчатами у таких тварин принти будуть носить те ж саме, модно! Логотипи. Бачите де-то річ, де пише Balenciaga? Купуйте негайно! Саме навколо цього тренда сьогодні багато розмов. Люди поділяються на 3 типи: перші — проти такої моди, другі — за, а треті просто носять речі з логотипами і нікого не питають. Іржа і каштан. Іржа не увійшла в моду, немає, але зате такий колір — в топі. Особливо восени такі кольори будуть оцінені на вас. Це стосується як верхнього одягу (пальто і курток), так і костюмів і плаття. Back to 80. Правду кажуть, все нове — добре забуте старе. Зараз ми повертаємося до моді 80-х років. Яскраві поєднання, широкі штани, довгі светри.

Висновок

Кінець 2018 і 2019 буде насиченим на події, кольору, новинки і тренди. Якщо ви йдете у ногу з модою, новинками, то завдяки цим радам вам це вдасться. Головне пам'ятати, що основний девіз сучасної моди: "Не такий як всі". Виділяйтеся і ви будете в тренді.

Спеціально для читачів цього сайту, інтернет-магазин O&G-fashion підготував промокод/купон, який дає 10% знижку і без обмежень за часом на його використання. Діє на будь-який товар.

Промокод — BONUS-001

O&J — бренд жіночого одягу з унікальними аплікаціями ручної роботи з мережив.



Категория: Мода и Стиль