Гроші на вітер: Відео креш-тестів ТОП-5 дорогих суперкарів


Опубликованно 12.10.2018 00:22

Гроші на вітер: Відео креш-тестів ТОП-5 дорогих суперкарів

Суперкари коштують шалені гроші і їх творці повинні пам'ятати не тільки про їх швидкості і привабливому зовнішньому вигляді, але і, звичайно, про безпеку. Мотор підготував добірку креш-тестів найбільш дороги суперкарів.

1. Pagani Huayra

Суперкар створювався під американський ринок, тому повинен був пройти цілу серію з 20 жорстких креш-тестів. І Pagani Huayra з успіхом їх пройшов, хоч для всіх тестів і використовували тільки один примірник авто.

2. Mercedes SLS

Як і личить автомобілю знаменитого німецького бренду, SLS обладнаний усіма необхідними заходами захисту і гідно пройшов усі тести. Наприклад, при ударі на швидкості 60 км на годину, салон залишився без пошкоджень, а падаючи на дах спрацювали пиропатроны, які відкинули двері, давши можливість пасажирам покинути авто.

3. Lamborghini Murcielago

Ще один гідно пройшов тести суперкар. На швидкості 60 км на годину салон також не отримав пошкоджень.

4. Koenigsegg Regera

На тести змогли виділити тільки одне авто, яке ремонтували від випробування до випробування. Як і попередні авто, з усіма знущаннями Koenigsegg Regera впорався відмінно.

5. Bugatti Veyron

Veyron теж відразу замислювався для продажу по всьому світу, тому зіткнувся з жорсткими амриканскими тестами. На відміну від інших суперкарів Bugatti на тестах розбили одразу три авто, кожен з яких коштує ні багато ні мало 1,5 мільйона доларів.

Раніше повідомлялося, що покупець розбив розкішний Rolls-Royce Ghost відразу після покупки.



Категория: Авто