ТОП-5 неймовірних мікроавтобусів-всюдиходів


Опубликованно 08.11.2018 00:10

ТОП-5 неймовірних мікроавтобусів-всюдиходів

Позашляховики не обов'язково повинні бути умовно компактними. За історію автомобілебудування випустили безліч позашляхових мінівенів і Мотор зробив добірку найбільш цікавих з них.

1. Toyota Hiace 4WD

Практично всі мікроавтобуси Toyota Hiace обладнані повним приводом, а двигуни Toyota 80-х років по-справжньому невбивані. Окремі моделі (такі, як Н50 і Н100) легко дооборудываются корисними для внедорожья аксесуарами. А для комфорту в будь-яких умовах в авто є кондиціонер і аудіосистема.

2. Mitsubishi Delica Star Wagon 4WD

Модель з повним приводом випустили в 1982 році для внутреннго ринку, але вже на наступний рік продавався по всьому світу. Як і попередній Toyota Hiace, Delica легко переобладнується у потужний позашляховик. А великий вибір модифікацій (як, наприклад, з панорамним дахом) дозволяє знайти модель конкретно для своїх завдань.

3. Ford Transit County 4x4

Дуже рідкісний автомобіль, що випускався тільки у Великобританії, до того ж обмеженою кількістю. У мінівена система повного приводу з трьома режимами (задній/ повний/ знижений ряд), збільшені гальма і колеса на 16 дюймів. Також в авто загрозливий мілітаристичний дизайн.

4. Mercedes-Benz Sprinter 4x4

Але це все були позашляхові мікроавтобуси минулих десятиліть. Але і сучасним розробникам є чим похвалитися. Наприклад, розробникам Mercedes. У мінівена Sprinter повний привід, значні габарити і спеціальна система, яка не дає перекинути цього монстра. Завдяки великим розмірам, авто нерідко переробляють у експедиційні будинку на колесах экстрапроходимости.

5. УАЗ-452

“Паляниця“ по-справжньому перевірена роками. Їй вже понад півстоліття, але вона й донині затребувана там, де дороги – поняття умовне. Правда комфортну поїздку на цьому знаменитому авто назвати дуже складно.

Раніше був опублікований рейтинг найгірших і найкращих автомобілів з пробігом.



Категория: Авто