"Страйки": Таксисти відреагували на нові жорсткі правила


Опубликованно 20.12.2018 00:04

У разі прийняття законопроекту, який посилює відповідальність за роботу таксистом без ліцензії, асоціації та профспілки таксистів обіцяють провести масові страйки. Про це повідомляє ТСН.

Раніше повідомлялося, що за новими правилами, які запропонував Кабмін, “сірі“ таксисти можуть позбудеться своїх авто, якщо їх спіймають два рази протягом 12 місяців.

На законопроект вкрай негативно відреагували в першу чергу, як не дивно, легальні таксисти. Вони вважають, що нові правила будуть використовуватися, як привід для більш жорстких перевірок.

А значить, зросте кількість необґрунтованих штрафів та випадків здирництва з боку недобросовісних представників правоохоронних органів.

“Сірих“ таксистів, на думку “офіціалів“, чіпати не будуть:

“Які шанси, що це таксі їде? Його ніхто не зупинить і не запитає. Давайте спочатку відрегулюємо ринок перевезень, а потім будемо вимагати з усіх“, - говорить один з легальних таксистів.

“Нелегали“ до закону поставилися спокійно - з ними намагаються безуспішно боротися вже тривалий час і вони не вважають, що для них на практиці щось істотно зміниться:

“Знімаємо шашки - і ви не бачите, я таксист або не таксист, от і все. Продовжуємо працювати далі“.

Раніше повідомлялося, що популярний в Україні сервіс для спільних поїздок став платним.



Категория: Авто