ТОП-8 кращих моторів 2018 року - думка експертів США


Опубликованно 11.01.2019 00:02

ТОП-8 кращих моторів 2018 року - думка експертів США

Експерти ресурсу WardsAuto назвали кращі мотори минає 2018 року. Рейтинг цього сайту користується великим авторитетом - досить сказати, що його складають вже 25 років.

Точніше сказати, це не рейтинг, а свого роду номінації, в яких перемогли мотори різних компаній. Мотори подають, звичайно ж, на прикладі авто, в яких вони встановлені, тому враховується не тільки потужність і надійність, але і зручність, плавність і так далі.

1. BMW B58

Рядний шестициліндровий двигун BMW потрапив у рейтинг за високу ефективність і помірність у споживанні палива.

2. V8 від Chevrolet Silverado

Серед іншого, цей дуже якісний двигун відрізняється своє інноваційною системою Dynamic Fuel Management, яка відключає непотрібні поки що циліндри. Таким чином, зазвичай ненажерливий V8 виявляється дуже потужним, але економним.

3. V8 від Ford Mustang GT

Двигун нарекли самим "атмосферним" - експертам сподобалася чуйність педалі і звук мотора.

4. V6 від Ford F-150

Двигун на 3 літри від пікапа Ford F-150 став "дизельним" лідером - сподобалася його легкість, тиша, в комбінації з неймовірною потужністю (легко буксирує причеп на 5 тонн).

5. Honda Accord Hybrid

Економний і досить потужний двигун японського виробника.

6. Hyundai Nexo

Номінація "двигун майбутнього" - мотор на водневих паливних комірках. Крім економії, привертає компактність, легкість, і можливість легко змінити розміри і використовувати на різних автомобілях.

7. Електромотор від Hyundai Kona Electric

Кращим повністю електричним мотором став електромотор від Hyundai Kona Electric. Привертає значний крутний момент - з найнижчих оборотів може видавати 395 Н•м крутного моменту. І запас ходу до 415 кілометрів без підзарядки.

8. V6 Pentastar eTorque

Установка на 309 коней Pentastar eTorque - лідер гібридних авто. Дуже проста і економна система була встановлена в Dodge Ram 1500 і дозволяє значно економити на паливі.

Раніше публікувався ТОП-5 найбільш надійних китайських авто.



Категория: Авто