Підвищіть рівень продажу своєї косметики! Упакувавши її в індивідуальну упаковку


Опубликованно 18.01.2019 22:24

Підвищіть рівень продажу своєї косметики! Упакувавши її в індивідуальну упаковку

«Жінка, яка не користується косметикою, занадто високої думки про себе» — так казала знаменита Коко Шанель. Таких серед нас, мабуть, немає, — косметикою користуються всі жінки, дівчата, а спеціальною косметикою — і чоловіки.

Значення косметичної упаковки

В наш час конкуренція на ринку косметичної продукції величезна. З кожним роком з'являється все більше новинок. Кожен виробник намагається зробити свій товар більш помітним серед інших. Для цього виділяються великі кошти на рекламу і упаковку для косметики.

Якщо виробник не потурбувався про індивідуальній упаковці для своєї продукції, йому важко буде розраховувати на успішні продажі. Тара для косметичних засобів

Всякий косметичний продукт виробник упаковує в відповідну первинну тару, яка повинна добре захищати його від зовнішнього впливу, продовжувати придатність, бути нейтральною по відношенню до вмісту, безпечною і зручною для користування. Мало того, тара повинна стильно і привабливо виглядати і містити коротку, але дуже зрозуміло викладену інформацію про продукт і виробника. Тару для косметики купити в Києві не важко, якщо знати куди звертатися.

Друкарня Поліграф-Сіті одна з кращих і професійних друкарень в Україні.

Розфасоване у тару косметичний засіб можна, звичайно, занурити в гофроящики і доставити в магазин. Але спробуйте продати його в такому вигляді! Тим більше якщо воно припало пилом або пошкодилося при транспортуванні.

І нехай ваші косметичні засоби набагато краще інших, про це більшість покупців може і не дізнатися, якщо не підійти до питання просування вашого товару з усією серйозністю, особливо якщо ваша продукція відноситься до класу люкс.

Виставлену на полицю вашу продукцію навряд чи хтось примітить. Важливість індивідуальної упаковки для косметики

Вашій косметиці потрібна індивідуальна упаковка, та така, щоб затьмарила все поруч стоїть продукцію!

Ось покупець стоїть перед вибором потрібного косметичного засобу. Далеко не завжди йому заздалегідь відомо, що саме він збирається придбати. На полицях перед ним море сліпучо красивих коробочок, і кожна з них усім своїм виглядом говорить: «Купи мене!».

Що ж вибрати? Яку упаковку для косметики купити? На чому зупинити свій погляд? Важко і розгубитися! От як раз в цей момент повинна спрацювати виняткова упаковка для вашої косметики. І недостатньо однієї лише реклами, щоб переконати покупця в перевазі вашого продукту. Краща реклама — це правильно оформлена упаковка. Секрет «продає» упаковка для косметики

Її дизайн повинен бути унікальним, а виконання вищої якості. При цьому тара та упаковка повинні бути виконані в одному стилі, з якісних матеріалів і з відмінною поліграфією.

На коробочці неодмінно повинна бути нанесена грамотно і дуже ємко складена інформація про кожному засобі, з логотипом виробника та його даними. Мікроскопічного розміру шрифт неприпустимий! На упаковці бажаний привабливого вигляду ярлик або етикетку.

Ваша косметика повинна бути оформлена в єдиному стилі. Дуже важливо досягти впізнаваності вашої продукції, щоб, якщо вона сподобалася покупцям, вони приходили купувати саме її. Де замовити індивідуальну упаковку?

Таку роботу рекомендуємо довірити тільки перевіреного підприємства, з гарною репутацією, яка володіє обладнанням високого рівня.

Наша компанія «Поліграф-Сіті» виконує замовлення на виготовлення самої різної упаковки оптом і в роздріб на новітньому обладнанні. При виготовленні упаковки для косметики ми використовуємо відмінної якості картон хром-ерзац, дизайнерський картон, мікрогофрокартон. Наші досвідчені поліграфісти використовують сучасні технології друку і післядрукарської обробки.

На сайті polygraf-city.com.ua ви можете подивитися асортимент продукції. Тут вам нададуть повну консультацію.

Зробивши замовлення в нашій друкарні, ви з гарантією отримаєте високоякісний результат, а ціни вас приємно здивують.



Категория: Мода и Стиль