ТОП-5 ситуацій, які призводять водіїв в лють


Опубликованно 22.01.2019 00:06

ТОП-5 ситуацій, які призводять водіїв в лють

У ці ситуації потрапляли всі автомобілісти. Перечитуючи список багато наповнюється праведним гнівом, але треба не забувати, що багато з цих ситуацій створюються якраз іншими учасниками руху. А можливо, що іноді навіть і вами. Тому, щоб не дратуватися і не дратувати інших, корисно перечитати список найбільш дратівливих автоситуаций. Список підготував 2+2.

1. Сигналящие на світлофорі “торопыги“

Якщо ваш автомобіль не зрушив з місця відразу після того, як включився зелений, дуже часто хтось ззаду відразу ж захоче вас поквапити дратівливим сигналом. Якщо вже дійсно хтось відволікся - просто моргніте йому фарами.

2. “Герої-паркування“.

Заїжджена тема, але приїжджаючи на парковку, де завжди дефіцит місць і побачивши, що хтось став відразу на два, не соромно прийти в сказ. Дуже часто такі водії пояснюють своє рішення тим, що не хочуть, щоб їх машину подряпали, чим ще сильніше дратують колег по дорогах. Залишаючи авто обов'язково думайте про оточуючих - як водіїв, так і пішоходів.

3. Настирливі супутники

Як показало дослідження ресурсу Insurance.com, 40% з 500 опитаних водіїв дратують настирливі члени сім'ї на передньому сидінні авто. Найбільше виводять з себе коментарі стилю їзди водія.

4. Занадто повільні/ швидкі водії

Всі колись починали водити авто, але недосвідчені і надто повільні водії інколи створюють небезпечні ситуації на дорогах. А про любителів “поганять“ так і говорити нічого.

5. Водії, забувають про дистанції

Ну і, звичайно, водії, які забувають тримати дистанцію на дорозі, чим наражають на небезпеку своє авто і вашу.

Раніше публікувався ТОП-5 розкішних авто, випущених тільки в одному примірнику.



Категория: Авто