Перевірки рабство не відповідала своєму призначенню


Опубликованно 28.09.2017 23:03

Перевірки рабство не відповідала своєму призначенню

Гетті Зображень

Великобританія підприємств, що знаходяться під загрозою застосування примусової праці, тому що вони не знають достатньо про своїх співробітників, дослідники попереджають.

Фірми усвідомлюють, що найчастіше вони не повною мірою простежити фони працівників, дослідження в університеті Шеффілда та університету міста Бат знайшли.

Це означає, що їх перевірки не відповідала своєму призначенню, щоб розкрити сучасне рабство, на думку дослідників.

Уряд каже, що подальші зміни для бізнесу можуть бути необхідні.

Міністра внутрішніх справ Сара Ньютон заявив, що уряд "розглядає подальші заходи, які можуть знадобитися", щоб забезпечити всі великі підприємства правильно доповідь і прийняти дієві заходи по примусовій праці.

Він приходить після попередження в минулому місяці, що сучасним рабством і торгівлею людьми у Великобританії був "набагато більш поширені, ніж вважалося раніше".

Національне Агентство з злочинності сказав, що попередні оцінки 10,000-13,000 жертв у Великобританії були "верхівкою айсберга".Сучасне рабство у Великобританії кожен місто'

Дослідження університету, одним з перших, щоб вивчити примусової праці у Великобританії компаній, орієнтованих на будівництво і харчову промисловість.

Ендрю Кран з ванни, провідний Автор доповіді університету, сказав: "компанії мають мало надії на виявлення сучасних методів рабство, якщо вони не приймають новий підхід, який акцентує увагу конкретно на їх ланцюжка поставок праці.

"Вони повинні бути в змозі простежити походження своїх співробітників таким же чином, як і зараз більшість їх продукції".

Доктор Женев'єва Лебарон, викладач політики в університеті Шеффілда, сказав: "провідні компанії Великобританії починають із запізненням прокидаюся від того, що їх існуючі системи для виявлення зловживання працівників просто не придатний для цілей, для розкриття примусової праці".

Ланцюжка поставок праці можете зробити примусова праця ", здавалося б, невидимою навіть тоді, коли працівники піддані них прямо перед нами" на фермах, фабриках і будівництвах, сказала вона.

Використання аутсорсингу, субконтрактації та тимчасових працівників робить його важче виявити жертв рабської праці, у доповіді передбачається.

Працівникам, які стикаються з високої експлуатаційної практики на сторонні агенти будуть змушені працювати за копійки або не платити, у них паспорти утриманих або обманом, які накопичують великі борги.

Міс Ньютон, міністр злочинністю, захист і Вразливість, сказав: "Ми готові співпрацювати з бізнесом для вирішення цієї прихованої злочинності".

Вона додала, що підприємства були опубліковані тисячі заяв прозорості з сучасними акта рабство було введено в закон в 2015 році.

Це вимагає великих британських компаній, щоб справити річний заявою, в якій виклав заходи, які вони взяли для боротьби з рабством в своїх ланцюжках поставок.

Минулого тижня, згідно з дослідженням королівського Інституту закупівель та поставок знайдений 34% компаній не вдалося завершити виступ.

Опитування також показало, десята частина Великобританії менеджери ланцюга поставок, визнав, що виявили факти сучасного рабства.Що таке сучасне рабство?

Домашній Офіс

Сучасні раби у Великобританії, часто говорять, що ховається на увазі, що працюють в манікюрних салонах, на будівельних майданчиках, публічних будинків, ферм з вирощування конопель і в сільському господарстві.

Торговці людьми використовують інтернет, щоб заманити своїх жертв з порожніми обіцянками робочих місць, освіту і навіть любов.

Албанії, Нігерії, В'єтнаму, Румунії та Польщі, швидше за все, країни походження, але деякі жертви з самої Великобританії.

Немає типовою жертвою. Вони можуть бути чоловіки, жінки і діти різного віку, але це, як правило, більш поширені серед найбільш уразливих верств населення, меншин або соціально відчужених груп.

Багато хто вважають, що вони, вирвавшись з бідності, обмежені можливості в побуті, відсутність освіти, нестабільної соціально-політичної обстановки або війни. Але їх рабовласники зазвичай на те, щоб зробити фінансову вигоду.

Сексуальна експлуатація-це найбільш розповсюджена форма сучасного рабства повідомили у Великобританії, а потім від трудової експлуатації, примусового кримінальну експлуатації і підневільної праці в домашньому господарстві.

Джерела: незалежні Анти-рабства комісар стратегічного плану 2015-2017 і Modernslavery.до.Великобританія



Категория: Финансы