Де купити корейську косметику в Україні?


Опубликованно 15.03.2019 15:14

Де купити корейську косметику в Україні?

Японські уходовые засоби для шкіри з популярності обійшли аналогічну продукцію європейських, ізраїльських, американських брендів. Вважається, що косметика виробників країни висхідного сонця якісніше, натуральніше, екологічніше.

Японські уходовые засоби для шкіри по популярності обійшли аналогічну продукцію європейських, ізраїльських, американських брендів. Вважається, що косметика виробників країни висхідного сонця якісніше, натуральніше, екологічніше. У більшості випадків це — правда. Але тільки японські товари заслуговують довіри? Брендова косметика з Кореї теж знайшла своїх шанувальників серед наших жінок. І часто ті, хто спочатку користувалися японської, переходять на корейську, після близького з нею знайомства.

Уходовые кошти виробників Японії мають особливість. Вони створені, щоб максимально відбілювати обличчя і надавати йому фарфоровий вигляд. З цієї причини не підходять власницям світлого тону шкіри і тим, хто не ставить за мету бути схожою на гейшу. Купити корейську косметику — більш відповідний варіант для українок. Ця уходовка багатофункціональніше. Вона вирішує відразу кілька завдань: омолоджує;уповільнює процес старіння;бореться з зневодненням;освітлює (не відбілює до ефекту маски!) вікову пігментацію (антивікові кошти);розгладжує зморшки;позбавляє від недосконалостей проблемної шкіри (постакне, шрами, рубці, ямки, темні плями) і лікує її;оновлює;живить;усуває природні причини старіння;підтримує здоров'я клітин сполучної тканини (тобто працює і в глибоких шарах, а не тільки на поверхні);поповнює нестачу речовин, що відповідають за гладкість шкіри (колаген, еластин);прискорює регенерацію;покращує стан верхнього шару епітелію, роблячи особа красивим і доглянутим;захищає від негативних факторів (пересушування, ультрафіолету, стресу, втоми);повертає природне сяйво, вирівнює тон.

І кошти виготовляється на основі схвалених ECOCERT, що пройшли перевірку на екологічність компонентів.

Чому корейська косметика користується попитом?

Продукція для догляду за шкірою в цій країні проходить дійсно жорстку перевірку. Контролюючі органи тестують креми, сироватки, тонери і т. д. на: гіпоалергенність складу;відповідність технології виробництва;відсутність барвників, ароматизаторів і консервантів, одержуваних у результаті нафтопереробки;ефективність;відповідність заявленим виробником властивостями;безпека складу та упаковки для людського організму;екологічну чистоту рослинних компонентів і витяжок тваринного походження;дозування використовуваних корисних речовин (вітаміни, сонцезахисні фактори живлять і зволожують активи);наявність хвороботворних мікроорганізмів.

Обов'язково увага звертається на умови зберігання і упаковку косметики. Споживачеві залишаються тільки правильно вибрати продавця. Адже від нього залежать збереження коштів, дотримання термінів реалізації, оригінальність товарів.

Де купити корейську косметику в Україні і не помилитися?

Одним з найнадійніших, судячи за відгуками вдячних покупців, є київський магазин Crispy. Це — офіційний представник брендів в нашій країні і прямий постачальник товарів. Завозиться корейська косметика зі складів виробників. Це гарантує її оригінальність, свіжість, якість. Співпрацює продавець тільки на умовах надання виробником сертифікатів на товари.

На сайті https://crispy.ua/ представлений асортимент доглядають за шкірою обличчя, тіла і волоссям засобами і декоративною косметикою. Товари мають докладний опис, вказується склад, способи застосування. У Києві працює офлайн-магазин, де можна наочно побачити і відразу купити продукцію, є можливість замовити корейську косметику оптом.

Що пропонує інтернет-магазин Crispy

Сервіс продавця без перебільшення можна назвати клієнтоорієнтованим. Чуйні менеджери, дуже оперативна реакція на звернення по телефону або в «Вайбер», зворотній зв'язок через відгуки каталозі товарів. Доставка по Києву кур'єром в день замовлення. В інші міста України — за 1-3 дні ТК «Нова Пошта». Причому посилки збирають і відправляють відразу після оформлення покупки на сайті. Без передзвонів і підтвердження. Тільки, якщо покупець сам попросить зв'язатися з менеджером. Дзвонять протягом 10 хвилин.

Важко перелічити все, що є на сайті інтернет-магазину. В асортименті більше 2000 товарів і додаються нові. Безкоштовно доставка теж передбачена, як і акції, знижки та інші приємності для покупців. Тут корейську косметику продають уроздріб на будь-яку суму і працюють з оптовими замовниками, так само сервіс пропонує постійні акції та розпродаж корейської косметики.



Категория: Мода и Стиль