Як доглядати за дитячою шкірою? Відповідають герої англійської косметики GORKI.


Опубликованно 17.03.2019 23:44

Як доглядати за дитячою шкірою? Відповідають герої англійської косметики GORKI.

Лікарями доведено, що діти потребують спеціальних засобах для догляду, що володіють профілактичною дією (харчування, зволоження, очищення і захист) і відповідають особливостям будови і функціонування дитячої шкіри. Як правильно доглядати за нею? Давайте довідаємося про це у веселих звірят, зображених на тюбиках і баночках британської косметики GORKI.

Що найважливіше для кожної мами? Звичайно — здоров'я її дітей. А починається воно з особистої гігієни та догляду.

Дійсно, шкіра здорової дитини гідна захоплення — вона рожева, еластична, гладенька.

А ще шкіра для дитини — орган чуття: осязательная, температурна і поверхнева чутливість забезпечується широким полем рецепторів, допомагаючи малюку адаптуватися у величезному новому світі.

І загальний фон здоров'я дитини багато в чому залежить від здоров'я шкіри, від того, наскільки якісно і повно вона здатна виконувати свої функції.

Дерматологи та педіатри довели, що діти потребують спеціальних засоби догляду, володіють профілактичною дією (харчування, зволоження, очищення і захист) і відповідають особливостям будови та функціонування дитячої шкіри.

З усього різноманіття необхідно вибрати засоби, що відповідають наступним вимогам:

• продукт повинен бути створений спеціально для дітей• сировина має бути найвищої якості, воно повинно бути дозволено до застосування у малюків• при виробництві засобів догляду повинні бути використані сучасні технології• всі продукти повинні повністю пройти тести на безпеку і спеціальні клінічні випробування

Всім цим вимогам відповідає нова лінія засобів для догляду за дитячою шкірою — GORKI.

Це серія аптечної косметики для догляду за дитячою шкірою, створена у Великобританії спеціально для щоденного застосування.

Кошти GORKI розроблені з урахуванням особливостей і потреб дитячої шкіри, в тому числі шкіри новонароджених, і підходять дітям з перших днів життя.

Їх унікальні формули складається лише з натуральних інгредієнтів, ретельний підбір яких і контроль якості на всіх рівнях виробництва забезпечують засобів безпеку і високу ефективність.

Дитячий кондиціонер Gorki — волосся ще м'якше і послушней завдяки природним властивостям оливкової олії, екстракту насіння фенхелю, пшеничного протеїну.

Комплекс вівсяних продуктів в засобах GORKI:

— надає потужний протизапальний і заспокійливий ефект— пом'якшує і захищає шкіру— сприяє відновленню її захисного бар'єра— оксид цинку забезпечує антибактеріальну, в'яжучу, підсушуючу дію. — оксид цинку з бджолиним воском створює на поверхні шкіри дихаючу плівку, яка запобігає роздратування— екстракт алое віра має бактерицидну і тонізуючу дію, підвищує імунний статус шкіри, а також інтенсивно зволожує її, ніж йому допомагають олії соняшнику і Ши

Дитячий крем для обличчя і тіла Gorki — швидке та якісне пом'якшення, зволоження та відновлення за рахунок масла Avena Sativa.

Засоби лінії GORKI дійсно безпечні та ефективні. Створені в Англії і там же сертифіковані за європейськими еко-стандартам, ці продукти гідні довіри найвимогливіших батьків. А малюки оцінять милий ігровий дизайн і кумедних звірят, зображених на упаковках.

Дитячий шампунь Gorki — шовкові, легко розчісується волосся без пушения та електризації.

Шкіра дитини — орган чуття: осязательная, температурна і поверхнева чутливість допомагає дитині адаптуватися у величезному новому світі. Кошти GORKI розроблені з урахуванням особливостей і потреб дитячої шкіри, в тому числі шкіри новонароджених, і підходять дітям з перших днів життя.

Гель-піна для ванн і душа Gorki — делікатно, не пересушуючи, очистить ніжну дитячу шкіру завдяки підвищеному вмісту органічного соку Алое.

Унікальні формули GORKI складені з інгредієнтів, ретельний підбір яких і контроль якості на всіх рівнях виробництва забезпечують засобів безпеку і високу ефективність. Це бессульфатные кошти, м'яко і делікатно очищають шкіру і волосся малюків.

Крем під підгузник з цинком Gorki — забезпечить антибактеріальну, в'яжучу, підсушуючу дію.

GORKI пропонує засіб, ефективно знімає запалення, перешкоджає подальшому розвитку попрілостей. Оксид цинку разом з бджолиним воском створює дихаючу плівку, яка захищає від факторів, викликають роздратування.

Інформація про Gorki



Категория: Мода и Стиль