Ніжний букет і коробка цукерок, або Як розвеселити кращу подругу


Опубликованно 01.04.2019 21:26

Ніжний букет і коробка цукерок, або Як розвеселити кращу подругу

Ви помічали, що як хороше, так і погане настрій може передаватися від однієї людини до іншої. Особливо це стосується взаємин між близькими один до одного людьми. У чоловіків зазвичай все просто — друг подзвонив другові, поскаржився, що той взяв алкоголь, і проблема вирішена. Жінки — більш тонкі по своїй натурі створення. Справжня подруга завжди зможе зрозуміти, що саме підійде в тій чи іншій ситуації.

Як показує практика, тут «чоловічий» сценарій нерідко ще більше погіршує становище. Добре, якщо все закінчується лише дзвінками своїм колишнім в 3 години ночі. Іноді все завершується в стилі випадкового стриптизу у нічному клубі і жахливих відео, виявлених на наступний день в YouTube. Причому нерідко співчуваюча подруга сама стає жертвою бурхливих пригод, а потім ще й отримує звинувачення від постраждалої.

Досвідчені психологи, які вивчають подібні взаємини, рекомендують дещо інший варіант дружньої підтримки. В його основі лежать квіти, які виступають в даному випадку в ролі антистресової кошти. В якості посилення тут рекомендують «підсолодити» заспокійливий букет шоколадом або апетитним тортом. Якщо ж у програму вечора, все ж, входить вживання легкого алкоголю (вино, шампанське), варто включити в меню суші, фрукти та інші закуски.

Саме такий вибір дає найефективніші результати. Зовнішній вигляд і аромат квітів надає заспокійливу дію. Солодощі та фрукти допомагають перейти на абстрактні теми. Все це, природно, має супроводжуватися приємною і щирою бесідою, яку можна вести тільки з справжньою подругою. Як влаштувати антистресовий вечір для кращої подруги

Щоб організувати все, про що йшла мова вище, потрібно час. На ділі його практично ніколи не вистачає, особливо якщо засмучена подруга телефонує в 11 годин вечора. Природно, бігти в магазин або готувати щось самій не буде ні бажання, ні можливості. Тому в даній ситуації оптимальним вибором стануть послуги якихось спеціальних компаній. Тут особливо пощастило мешканкам р. Дніпро, в розпорядженні яких знаходиться сайт royal-flowers.dp.ua. Цей портал належить інтернет-магазину, що здійснює доставку квітів цілодобово.

Для оформлення замовлення досить вибрати букет (з цим не буде жодних проблем, так як вибір в каталозі просто вражає) і підібрати десерт. Після цього менеджер компанії Royal Flowers оперативно зв'яжеться з вами для обговорення деталей замовлення. З ним можна домовитися про спосіб оплати і часу доставки. При необхідності кур'єр заїде в супермаркет, щоб купити до квітів шампанське і закуски. Більш того, він зможе забрати і саму замовницю, доставивши її до засмученою подрузі. Такий приємний і несподіваний сюрприз дозволить швидко змінити її настрій. Повірте, такий вчинок, зроблений для кращої подруги, виявиться в сотні разів цінніше, ніж витрати на його організацію. Джерело Royal-Flowers.dp.ua



Категория: Мода и Стиль