Б'юті-засоби, які реанімують волосся цієї весни


Опубликованно 02.04.2019 12:18

Б'юті-засоби, які реанімують волосся цієї весни

Весна — непростий час. Зимовий повітря неабияк висушує волосся і шкіру, а брак сонця і вітамінів тільки погіршує становище. І поки не прийшла пора фруктів і овочів, варто допомогти волоссю і вдосконалити домашній догляд.

Шампунь і бальзам з вітамінами

Навесні зверніть увагу на продукцію для пошкодженого волосся. В складі таких шампунів і бальзамів повинні бути екстракти фруктів, мінерали, масла і вітаміни.

Наприклад, відновлююча серія засобів Tigi Bed Head. Шампунь TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection для слабких волосся ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся і повертає природну красу.

Ефективні зволожуючі компоненти кондиціонера TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection доглядають за волоссям, захищають від впливу високих температур і сприяє збереженню кольору. Маски, олії і зволожуючі сироватки

Відновити волосся після зими за допомогою одного шампуню і кондиціонера не вийде. У цей період краще доповнити свій домашній догляд і зробити акцент на зволоження і живлення волосся.

Раз або два в тиждень варто балувати волосся масками і зволожуючими сироватками. Для сильно пошкодженого волосся підійдуть продукти l'oreal Professionnel.

Маска, захисний крем і двофазна сироватка з серії S?rie Expert Absolut Repair Lipidium глибоко зволожують волосся, після чого вони краще засвоюють корисні речовини. У складі цих коштів є ліпіди, які проникають в саму структуру волосся, інтенсивно відновлюють її. Оздоровлення волосся: позбутися від непотрібного

Навесні саме час позбутися від посічених кінчиків. Таку процедуру варто робити раз на три місяці власницям довгого волосся, і кожен місяць дівчатам з короткою стрижкою. При такому підході маски і бальзами будуть діяти ще ефективніше.

У багатьох професійних марок розроблені спеціальні серії продуктів, спрямованих на боротьбу з січеться кінчиками. Наприклад, косметика для волосся Kerastase і їх лінійка — Resistance Force Architecte.

У складі масок, кремів і бальзамів цієї серії є S?ve de R?surrection — речовина, яка відновлює пошкоджене волосся, і кераміди — різновид ліпідів, які проникають всередину волосся, розгладжують і зміцнюють їх.

В якості профілактики від посічених кінчиків допоможуть маски. Візажисти рекомендують використовувати в міжсезонний період маски, у складі яких є мед і оливкове масло.

Такий догляд допоможе повернути блиск і сяйво волоссю цієї весни. Щоб прискорити процес відновлення можна пропити курс вітамінів групи B, а також A, B і E, додати в раціон більше фруктів і овочів, подбати про збереження водного балансу.



Категория: Мода и Стиль