Ідеї зачісок на випускний: модні тенденції 2019


Опубликованно 17.07.2019 13:46

Ідеї зачісок на випускний: модні тенденції 2019

Ідеї зачісок на випускний: модні тенденції 2019

Підготовка до важливої події для дівчини нагадує підготовку військ до бойових дій: розвідка, відточування маневрів, перевірка комплектації та наявність амуніції. Один із стратегічних моментів — вибір ідеальної зачіски.

Як вибрати зачіску

При виборі зачіски важливо орієнтуватися не тільки на модні віяння, а й індивідуальні особливості — довжину волосся, вбрання, форму і рісд обличчя: Якщо у випускної сукні відкритий верх, доречно зробити зачіску з розпущеним волоссям, локонами. Якщо верх закритий — піднімаємо волосся і відкриваємо шию.Важливо підібрати зачіски, які будуть гармоніювати з формою обличчя. Наприклад, для трикутної форми обличчя підійде зачіска з асиметричним чубчиком або локони, що прикривають вилиці — так можна візуально згладити диспропорцію особини.

Не варто забувати і про загальний стан волосся. За кілька тижнів до свята варто почати підготовку — освіжити колір волосся, підстригти кінчики або зробити нову стрижку, а можливо, і оздоровити волосся в салоні. Що в моді цього літа

У цьому сезоні популярні природність, навіть легка недбалість і ретро. Трендові зачіски — голлівудська хвиля, «подружка серфера» або пляжні локони. Шикарно завиті за допомогою прасування або щипчиків локони — втілення ніжності, юності і романтичності.Зібрані зачіски — гулька, хвіст або вузол. Сюди можна віднести і високі укладання в дусі раннього ретро — французький валик, бабетта та різні гульки на потилиці. Сама собі стиліст

Перед випускним краще кілька разів спробувати зробити різні варіанти — це вбереже від помилок в урочистий день.

Щоб самостійно зробити зачіску в точності як у салоні, крім напрацювання досвіду, під рукою повинна бути відповідна техніка для укладання волосся. За допомогою фена, праски-гофре або щипчиків для завивки волосся і невеликої кількості стайлінгу можна створити елегантний образ, який не поступитися салонному.

Для створення будь-якої з цих зачісок важливо підібрати стайлінг: муси, пінки і лаки для фіксації волосся. Вони надають локонам об'єднання єму та пружності. Досить нанести на попередньо волосся один із цих засобів, і повторити стильну укладку стані простіше.

Ще один важливий аспект — уміння носити зачіску. Чим складніше укладання, тим більше уваги потрібно надавати йому протягом вечора. Якщо є сумніви, краще зупинитися на більш простому, але не менш ошатному варіанті. Наприклад, це може бути високий хвіст, покладений локонами — його можна зробити вдома, для нього достатня кілька шарів фіксуючих засобів і його легко підправити на торжестві.



Категория: Мода и Стиль